۱۸ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۴۶
کد خبر: 83387962
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آغاز صدور مجوز زنده گیری بلدرچین و صید ماهی در همدان

همدان- ایرنا- صدور پروانه انتفاعی برای زنده گیری پرنده «بلدرچین» به وسیله تور و تیپچه و صدور پروانه عادی صید ماهی با قلاب در سال ۹۸ آغاز شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان روز سه شنبه درباره جزئیات صدور این مجوز به خبرنگاران توضیح داد: صدور پروانه انتفاعی زنده گیری بلدرچین با تور و تیپچه در مناطق آزاد حوزه استحفاظی نیمه شمالی استان همدان شامل شهرستان‌های همدان، فامنین، کبودراهنگ، رزن و درگزین با رعایت قوانین و مقررات شکار و صید صادر می‌شود.

سیدعادل عربی با بیان اینکه استفاده از سگ شکاری ممنوع است اظهار داشت: هدف از صدور پروانه کمک به افرادی است که معیشت آنان به این امر وابسته است و دارنده پروانه فقط مجاز به زنده گیری پنج قطعه بلدرچین در هر صید است.

وی گفت: فصل مجاز صید از تاریخ صدور تا پایان مرداد سال جاری است و طبق دستورالعمل تنها ۲ روز پایانی هر هفته یعنی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه تعیین می شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان بیان کرد: دریافت کنندگان پروانه متعهد می‌شوند تا با این سازمان در زمینه حفاظت از حیات وحش و زیستگاه‌های طبیعی و شناسایی و معرفی متخلفان شکار و صید همکاری کنند.

عربی ادامه داد: صدور پروانه برای متقاضیان از طریق واحدهای صدور پروانه شهرستان‌های یاد شده و با هماهنگی اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل و رعایت سقف حداکثر ۱۰ پروانه در کل استان قابل انجام است.

صدور پروانه عادی صید ماهی با قلاب

وی همچنین در خصوص صدور دستورالعمل صید ماهی با قلاب گفت: هدف اصلی از صدور این دستورالعمل علاوه بر توجه به جوامع بومی و محلی، استفاده متقابل از مشارکت آنها در امر حفاظت از منابع زیستی و آبزیان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان با بیان اینکه شروع فصل صید از تاریخ پانزدهم تیر تا پایان دی سال جاری است، افزود: اعتبار پروانه صادره از تاریخ صدور به مدت ۲ ماه است و پس از پایان تاریخ اعتبار، متقاضیان باید دوباره پروانه خریداری کنند.

عربی عنوان کرد: تعداد مجاز صید، حداکثر روزانه ۱۰ قطعه ماهی به ازای هر پروانه بوده و صید در رودخانه‌های حفاظت‌شده و صید ماهی قزل‌آلا با این پروانه ممنوع است.

وی ادامه داد: به ازای هر واحد ابزار مجاز صید مانند چوب و چرخ، چوب ماهیگیری و غیره یک پروانه قابل صدور است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان بیان کرد: هر ماهیگیر در طول هر دوره ۲ ماهه، حداکثر مجاز به اخذ ۲ پروانه در استان بوده و پروانه صادره تنها در حوزه استحفاظی استان صادرکننده پروانه دارای اعتبار است.

عربی خاطرنشان کرد: ماهیگیری در قسمت‌هایی که از طرف شرکت آب منطقه‌ای استان همدان ممنوع اعلام شده، مجاز نیست.

۷۵۲۶/‏۲۰۸۷

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha