عباس جاوید روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این فرد خاطی از سوی امور آب به نصب ۲ عدد تابلوی اطلاع رسانی در خصوص سیل و عدم دخل و تصرف در بستر و حریم رودخانه تموغه این شهر محکوم شد.
وی افزود: امیدواریم در آینده و همچنین سایر شهرستانهای استان نیز شاهد تبدیل مجازاتهای متخلفان به فعالیتهای فرهنگی و اطلاع رسانی باشیم چون این روش بیشتر تاثیرگذار است.
رئیس اداره امور منابع آب سقز یادآور شد: برداشت مصالح رودخانهای اگر برابر ضوابط تعیین شده توسط کارشناسان امور آب و محیط زیست و با نظارت دستگاههای متولی (کارگروه شن و ماسه) صورت گیرد، آسیبی به بستر رودخانه و رژیم جریان آب نمیرساند.
جاوید با اشاره به اینکه تاکنون گزارشی از تخلف و برداشت غیرمجاز از بسترهای رودخانههای دیگر شهرستان سقز ارائه نشده است، افزود: ۲ مورد جزیی برداشت غیرمجاز توسط افراد محلی در رودخانه کندلان نیز مشاهده شد که پس از توقیف وسایل غیر مجاز، پرونده آنها به محاکم قضایی ارسال شد.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
جریمه جالب در پرونده آبی مریوان
اداره منابع آب مریوان، شهری که به حمایت از محیط زیست شهره است نیز در اقدامی جالب و نوآورانه دو فرد متخلف را مجاب به نصب دو تابلو در ۲ نقطه مختلف بر روی رودخانه کلین کبود کرد.
روابط عمومی شرکت آب منطقهای کردستان گزارش کرد تبدیل مجازاتهای تخلفات آبی به فعالیتهای فرهنگی از جمله اقداماتی است که برای اولین بار در سطح کشور توسط شرکت آب منطقه ای کردستان آغاز و ادارات منابع آب تابعه استان نیز این طرح فرهنگی و ماندگار را پیاده کرده اند.
۷۳۴۵/۹۱۰۲