یزد - ایرنا - معاون مدیریت جهاد کشاورزی مهریز گفت: برداشت محصول انجیر از باغ‌های شهرستان که اواخر تیرماه ۹۸ در۵۰ هکتار اراضی آغاز شده بود، هفته جاری پایان یافت و میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش دارد.

محمدحسین حکیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا علت اصلی افزایش برداشت محصول را شرایط مناسب آب و هوایی به خاطر بازندگی‌های اوایل سال ذکر کرد و به گفته وی سال گذشته از هر هکتار به طور متوسط ۲.۵ تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شده بود.

این مسئول مهمترین ارقام را فلفلی، سبز، تفتی، محلاتی، عمادی و سیاه ذکر کرد و یادآورشد: حدود ۶۰۰ خانوار در برداشت این محصول فعالیت دارند.

حکیمی کشت درختان انجیر در مجاورت سایر درختان در باغ‌ها، ادامه خشکسالی ،سرمازدگی و بالا بودن هزینه برداشت را مهمترین مشکل تولیدکنندگان بیان کرد.

معاون جهاد کشاورزی مهریز بیان داشت: بیشتر محصول تولیدی به صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود و بخشی نیز در یزد به فروش می‌رسد.

حکیمی خاطرنشان کرد: اغلب درختان این محصول در حومه شهر کاشته شده است .

حدود نیمی از ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی مهریز را باغ‌ها تشکیل می‌دهند.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد .

۷۵۳۶/ ۲۰۴۷