محمدحسین حکیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا علت اصلی افزایش برداشت محصول را شرایط مناسب آب و هوایی به خاطر بازندگیهای اوایل سال ذکر کرد و به گفته وی سال گذشته از هر هکتار به طور متوسط ۲.۵ تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شده بود.
این مسئول مهمترین ارقام را فلفلی، سبز، تفتی، محلاتی، عمادی و سیاه ذکر کرد و یادآورشد: حدود ۶۰۰ خانوار در برداشت این محصول فعالیت دارند.
حکیمی کشت درختان انجیر در مجاورت سایر درختان در باغها، ادامه خشکسالی ،سرمازدگی و بالا بودن هزینه برداشت را مهمترین مشکل تولیدکنندگان بیان کرد.
معاون جهاد کشاورزی مهریز بیان داشت: بیشتر محصول تولیدی به صورت تازهخوری مصرف میشود و بخشی نیز در یزد به فروش میرسد.
حکیمی خاطرنشان کرد: اغلب درختان این محصول در حومه شهر کاشته شده است .
حدود نیمی از ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی مهریز را باغها تشکیل میدهند.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد .
۷۵۳۶/ ۲۰۴۷
نظر شما