وی در حاشیه همایش بین المللی اربعین در دانشگاه علامه طباطبایی در پاسخ به خبرنگار ایرنا در خصوص انگیزه رسانه های غربی از پوشش ندادن و به حاشیه راندن اخبار راهپیمایی اربعین، این مطلب را بیان کرد و افزود: عظمت و هیبت اتحاد مسلمانان و حضور میلیونی اقوام با ادیان مختلف در این پدیده حسینی تهدیدی برای دنیای غرب به شمار می رود، زیرا اربعین نشان دهنده آینده نورانی و روشن برای ملت های مظلوم به خصوص مسلمانان است.
وی ادامه داد: غرب نمی خواهد کشورهای منطقه خاورمیانه در آسایش و اتحاد در کنار یکدیگر زندگی کنند بنابراین تلاش می کند تا با خرافی نشان دادن آیین های اربعین و نظایر آن، این اجتماع بزرگ را به حاشیه برده و آن را تحریف کند.
استاد دانشکده ادبیات دانشگاه المستنصریه بغداد تاکید کرد: در مقابل نیز هر یک از راهپیمایان و به ویژه عراقی ها وظیفه دارند در برابر این تحریف های مهندسی شده ایستادگی کنند زیرا هر کدام از آنان سربازان ارتش سایبری اسلام در عصر جدید را تشکیل می دهند و باید در برابر هجوم سایبری غرب ایستادگی کنند.
دانشگاه علامه طباطبایی تهران چند روز پیش میزبان همایش بین المللی اربعین، پلنها و نشست های تخصصی آن با حضور صاحب نظران حوزه فرهنگی، دانشگاهی و رسانه ای از ایران و کشورهای عراق، لبنان، ترکیه و افغانستان بود و تاکنون نشست های تخصصی زیادی را در این باره برگزار کرده است و قرار است ادامه این نشست ها در آینده نزدیک در شهرهای کربلا و نجف عراق نیز برگزار شود.
***راهپیمایان اربعین به دنبال اصلاح خود هستند
وی پیام راهپیمایی اربعین از دیدگاه خود را این گونه تبیین کرد و افزود: نخستین پیام و هدف راهپیمایان حسینی لبیک به حسین بن علی (ع) و پاسخ به "هل من ناصر ینصرنی" ایشان است، زیرا لبیک به حسین (ع) رستگاری در پیش دارد، اما هدف مردم و عاشقان سالار شهیدان فقط رستگاری اخروی نیست، بلکه سیل عظیمی از این مردم به دنبال اصلاح نفس و روح خود و جامعهشان می باشند، چرا که اصلاح یک جامعه چه از لحاظ فرهنگی و چه اقتصادی خود یک نوع رستگاری است.
***همه اقوام از هر دینی به زایرین خدمت رسانی می کنند
زایر جاسم درباره مفهوم وحدت و تجلی آن در راهپیمایی اربعین اظهار داشت: عراق پیروان ادیان، مذاهب و قومیت های متفاوت و مختلف را در خود جای داده است. مسلمانان، مسیحیان، ایزدیان و مذاهب مختلف همگی در عراق حضور دارند و در کنار یکدیگر بدون وجود مشکلی زندگی می کنند.
وی راهپیمایی اربعین را نمود وحدت این ادیان و طوایف دانست و افزود: هنگامی که راهپیمایی اربعین آغاز می شود همه اقوام از هر دین و مذهبی که باشند برای خدمت رسانی به زوار و راهپیمایان اربعین راهی مواکب حسینی می شوند و بدون هیچ چشم داشتی به عشاقان سید الشهدا علیه السلام و ارادتمندان اهل بیت (ع) خدمت می کنند.
جاسم در خصوص اهمیت راهپیمایی اربعین و نقش این شعیره اسلامی در عصر حاضر نیز تصریح کرد: پس از آزادی ملت عراق از چنگ رژیم بعث، هر قومی در این کشور با هر دین و مذهبی اجازه پیدا کرد که هویت و فرهنگ خود را به راحتی بیان کند و آزادانه برای آن فعالیت کند، قضیه امام حسین (ع) و زیارت اربعین از طریق حضور ادیان و اقوام مختلف در راهپیمایی عظیم حسینی، تجلی حقیقت این فعالیت آزادانه است.
پیش بینی می شود در راهپیمایی امسال بیش از ۴ میلیون ایرانی و بیش از ۲۰ میلیون مسلمان راهی کربلا شوند.
بر اساس آمارهای منتشره در سال گذشته، ۲۰ میلیون نفر از کشورهای مختلف جهان در راهپیمایی عظیم و میلیونی اربعین شرکت کردند.