این عملیات آنقدر دقیق و کاری بود که رسانه های صهیونیستی نیز به موفقیت آن اذعان کردند و اعلام نمودند که در این حمله هماهنگ، ۱۷ موضع سعودی ها به طور مستقیم هدف قرار گرفت و بر این اساس می توان میزان موفقیت این حمله را ۸۵ درصد دانست و این یعنی توانمندی بسیار بالا و قابل اعتماد بودن فناوری به کار گرفته شده در این حمله.
بنابر اخبار و تحلیل های منتشر شده در رسانه های صهیونیستی، رژیم تل آویو از احتمال وقوع حمله مشابه به تاسیسات نفتی آرامکو، علیه تاسیسات هسته ای اتمی دیمونا وحشت دارد.
"عوزی ایوِن" دانشمند هستهای صهیونیست و یکی از موسسان نیروگاه اتمی "دیمونا"، در مقاله ای که در روزنامه هاآرتص منتشر شد، ضمن بررسی عملیات پهپادی رزمندگان یمنی علیه تاسیسات نفتی سعودی، نوشت: تلآویو باید از این حمله درس گرفته و در دیدگاه خود نسبت به توانمندیهای ایران تجدیدنظر کند؛ هرچند صهیونیست ها در این مطلب بدون ارایه سندی عملیات رزمندگان یمنی را به ایران و توانمندی جمهوری اسلامی نسبت داده اند، اما این موضوع از وحشت صهیونیست ها در انجام عملیات پهپادی جبهه مقاومت اسلامی علیه مواضع صهیونیست ها نمی کاهد.
نویسنده این مقاله ضمن ابراز رضایت از تخلیه مخازن آمونیاک در "حیفا"، توصیه می کند، "بهتر است تمام تانکرهای گاز و سوخت را به منظور حفاظت در برابر ضربات مستقیم زیر زمین مخفی کنیم و مهمتر از هر چیز دیگر اینکه فعالیت راکتور هستهای دیمونا به دلیل آسیب پذیر بودن این تاسیسات باید متوقف شود، زیرا در غیر این صورت ضرر آن بیشتر از نفع آن خواهد بود.
روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» نیز در تحلیلی با اعتراف به کوبنده بودن حمله پهپادی نیروهای یمنی به پالایشگاه شرکت آرامکوی عربستان در شرق این کشور نوشت: این حمله یک تشدید تنش جدی بود؛ این سومین عملیات از این نوع و حمله گسترده به زیرساختهای مهم نفتی عربستان بود؛ این اقدام توانایی اپراتورهای هواپیماهای بدون سرنشین یمنی ها برای انجام حملات دقیق را نشان میدهد.
این روزنامه صهیونیستی نوشت: این امر همچنین نشان میدهد که یمنی ها میزان حمل مهمات هواپیماهای بدون سرنشین خود را بهبود بخشیده و اینک این پهپادها میتوانند در مسافتهای طولانی پرواز کنند.
جروزالم پست با اشاره به نقطه ضعف آشکار پدافندی عربستان نوشت: ریاض و واشنگتن نتوانسته اند مانع حملات برد بلند پهپادهای یمنی شوند و تاکنون تنها توانسته اند هواپیماهای بدون سرنشین در نزدیکی مرز و عربستان را سرنگون کنند. آیا این به این دلیل است که پدافند هوایی این کشور نمیتواند در چنین مسافتهای طولانی کار کند. رادار باید بتواند هجومها به حریم هوایی عربستان را تشخیص دهد و تصویری واضح از محل اعزام پهپادها به دست آورد. اکنون حمله این پهپادها به تاسیسات مهم عربستان در نزدیکی مرز این کشور با قطر، بحرین و مرز امارات یک چالش بزرگ است.
نکته مهمی که در این میان وجود دارد شرایط تقریبا یکسان سامانه پدافند هوایی رژیم صهیونیستی و عربستان می باشد که اصلی ترین سامانه پدافند هوایی مورد استفاده هر دو رژیم سامانه پاتریوت آمریکایی می باشد، که البته صهیونیست ها از آن به عنوان گنبد باصطلاح آهنین یاد می کنند. (رژیم صهیونیستی به غیر از سامانه پاتریوت دو سامانه دیگر ضدهوایی نیز دارد)
رژیم های تل آویو و ریاض همچنین از سامانه های راداری آمریکایی استفاده می کنند که در چند حمله اخیر پهپادی رزمندگان یمنی به تاسیسات نفتی و پایگاه های نظامی عربستان مشخص شد که کارایی ندارد.
چند حمله اخیر پهپادی و موشکی رزمندگان یمنی به مواضع متجاوزان سعودی ثابت کرد که سامانه پدافند هوایی پاتریوت به هیچ عنوان توان رهگیری پهپادها و موشک های یمنی ها را ندارد و این موضوع در سرزمین های اشغالی نیز صادق است که همین امر موجب نگرانی و وحشت صهیونیست ها شده است.
نکته قابل توجه دیگر این است که ارتش سعودی همچنین هواپیماهای مجهز به رادار همچون "آواکس" در اختیار دارد که از قابلیت تشخیص حملات قریبالوقوع برخوردارند، اما در حملات اخیر پهپادی یمنی ها به اثبات رسید که این هواپیماهای بدون سرنشین رادار گریز و هواپیماهای راداری آمریکا نیز توان رهگیری پهپادهای یمنی را ندارد.
نکته بعدی این که عملیات اخیر پهپادی نیروهای یمنی آنقدر ماهرانه انجام شد که به رغم به عهده گرفتن این عملیات از سوی یمنی ها، حتی ماهواره های آمریکا هم نشانهای از مبداِ حمله به تاسیسات آرامکو نیافتند؛ منابع سعودی ابتدا ادعا کردند که این حمله از سمت عراق انجام شده، بعد اعلام نمودند که این حمله احتمالا از خاک ایران صورت گرفته، بعد اعلام کردند که شاید این عملیات از آسمان قطر عبور کرده که همگی نشان از ناتوانی عربستان، آمریکا و دیگر متحدان آل سعود از رهگیری پهپادهای یمنی دارد.
حمله اخیر پهپادی موفق یمنی ها نشان داد که جبهه مقاومت اسلامی میتواند در صورت ادامه جنایات آل سعود در یمن و همچنین حملات پهپادی اخیر رژیم صهیونیستی به ضاحیه لبنان و بمباران مواضع ارتش سوریه و برخی پایگاههای نیروهای الحشد الشعبی در عراق، مواضع دشمنان را حتی در فاصله چند هزار کیلومتری با دقت هدف قرار دهد، از این رو رژیم صهیونیستی و آل سعود باید این حقیقت را بپذیرند که دوران بزن دررویی تمام شده و در برابر چنین حملاتی آسیبپذیر هستند، البته شواهد نشان می دهد که دو رژیم نیز به این نتیجه رسیده اند و ترس آنها از حملات تلافی جویانه جبهه مقاومت اسلامی به کابوس تبدیل شده است.