تهران- ایرنا - رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اظهار داشت: نسبت تخت‌های توانبخشی به تخت درمانی کشور با استانداردهای دنیا بسیار فاصله دارد و در این زمینه خیلی عقب هستیم.

‌دکتر امیرمسعود عرب روز سه شنبه در جمع خبرنگاران و مجموعه روابط عمومی دانشگاه گفت: یکی از اقداماتی که از سال قبل شروع کردیم، این است که در مرکز اخوان و بیمارستان خیرساز لطیفی تحت پوشش این دانشگاه بتوانیم به تعداد بیمارستان‌های توانبخشی اضافه کنیم که این موضوع مورد موافقت وزارت بهداشت هم قرار گرفته است.
 وی افزود: اکنون در کشور تنها بیمارستان توانبخشی که تخت درمانی دارد، بیمارستان رفیده است.
عرب بیان داشت: در حالیکه در کشورهای حاشیه خلیج فارس که خیلی کوچکتر از ما هستند، بیمارستان‌های بیشتری در این حوزه دارند.
 وی به تعداد تخت‌های درمانی کشور اشاره کرد و گفت: حدود ۱۳۰ هزار تا ۱۴۰ هزار تخت درمانی در کشور داریم. اگر این تعداد تخت را تقسیم بر جمعیت کشور کنیم شاخصی به دست می‌آید که این شاخص را کشور درجه یک دنیا ندارد.
امیرمسعود عرب بیان داشت: تخت درمانی در حال حاضر سطح بندی دارد اما با پیگیری که در این دانشگاه طی یک سال گذشته انجام گرفته، نظام توانبخشی از سطح بندی تخت درمانی خارج شده است.
وی افزود: در حال حاضر بیمارستان‌های خصوصی، دولتی و دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران در این حوزه می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند و این موضوع اتفاق خیلی خوبی است و به جذب منابع کمک می‌کند تا در این حوزه سرمایه گذاری بیشتر انجام گیرد.

عرب به فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی این دانشگاه در یکسال گذشته اشاره کرد و گفت: در این مدت حمایت‌های لازم از این بخش انجام شده است. تحقیقات در حوزه های مختلف مانند توانبخشی، اجتماعی و سلامت روان با یک نگاه مورد حمایت قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اشاره به اینکه در حوزه فناوری این دانشگاه هم اتفاقات خوبی رخ داده است، گفت: برای اولین بار در کشور استارتاپ تریگر  در سال گذشته در این دانشگاه برگزار شد که حدود ۷۰ اثر در این رویداد حضور یافتند.
عرب به انعقاد تفاهم نامه‌های مشترک در یکسال گذشته اشاره کرد و گفت: دانشگاه صنعتی شریف از جمله مجموعه‌هایی است که موفق به انعقاد قرارداد شدیم.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بیان داشت: چندین طرح اجرایی در این زمینه با همکاری دانشگاه صنعتی شریف انجام شده که اپلیکیشن پیشگیری از آلزایمر سالمندان از جمله آن‌ها است.
وی تاکید کرد که اگر ما می‌خواهیم در حوزه فناوری توانبخشی پیشرفت کنیم، تنها راه آن ارتباط جامعه پزشکی توانبخشی با جامعه مهندسان است. در این صورت می‌توان ایده‌ها را به محصول تبدیل کرد تا خدمات مناسب‌تری به بیماران این حوزه ارایه شود.