اکبر یوسف زاده شنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه سالن تختی شاهرود در اختیار هیأت والیبال قرار گرفته اما استانداردهای لازم را ندارد، افزود: برای آموزش و تمرین والیبال امکانات بسیار با کیفیتی در شهرستان وجود دارد که علاوه بر تأمین نیاز استان از برخی استان های همسایه نیز شرایط بهتری دارد اما برای برگزاری رقابت های کشوری محدودیت هایی وجود دارد.
وی اضافه کرد: در سال های گذشته سوله هایی با کاربری ورزشی در شاهرود ساخته شده که بیشتر از ورزش حرفهای برای رشته های همگانی مناسب است.
رئیس هیأت والیبال شهرستان شاهرود از حل مشکل سالن در آینده خبر داد و گفت: به کمک شرکت سیمان شاهرود و بر اساس مصوبه هیأت مدیره این شرکت به زودی ساخت سالنی استاندارد و چند منظوره برای ورزش های والیبال، بسکتبال و فوتسال آغاز می شود.
یوسف زاده نبود حامی مالی را یکی از نقاط ضعف شهرستان شاهرود در حوزه ورزش دانست و یادآور شد: اگر حمایت نهادهایی همچون شهرداری و یا بخش خصوصی مانند شرکت سیمان نباشد ورزش شاهرود فلج می شود.
وی با بیان اینکه فرستادن تیم ها به مسابقات در ورزش های گروهی به دلیل تعداد زیاد اعضا از ورزش های انفرادی هزینه بیشتری دارد، ابراز داشت: امسال در مدت ۲ ماه ۱۴ تیم رده های مختلف سنی والیبال شهرستان به مسابقات استانی فرستاده شدند و حدود ۳۰۰ میلیون ریال هزینه در بر داشت و یا برای حضور تیم والیبال شاهرود در لیگ ۲ هر سال یک میلیارد ریال هزینه می شود.
رئیس هیأت والیبال شهرستان شاهرود همچنین به آغاز تمرین های رده های سنی والیبال شاهرود برای شرکت در مسابقات اشاره کرد و افزود: این تیم ها به مدت ۹ ماه هر هفته تمرین می کنند تا برای اعزام به رقابت های مختلف استانی و کشوری آماده شوند.
یوسف زاده در خصوص برنامه های این هیأت در هفته تربیت بدنی نیز بیان کرد: مسابقات پیشکسوتان والیبال استان ابتدای آبان به میزبانی شاهرود برگزار می شود.
وی با تأکید بر ضرورت توجه به پیشکسوتان عرصه ورزش اظهار داشت: هیأت والیبال شاهرود در فضای مجازی نیز به معرفی پیشکسوتان این شهرستان در این رشته ورزشی می پردازد.
شهرستان شاهرود در ۲ سال گذشته میزبانی پنج دوره مسابقات کشوری والیبال را بر عهده داشته است.
۱۴ باشگاه والیبال در شاهرود فعالیت می کند. این شهرستان دارای چهار مربی و چهار داور بین المللی والیبال است.
۷۳۵۹/۶۱۶۷