مهرداد غضنفری روز شنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: از این تعداد تاکنون بیش از ۵۰ درصد مصوبات اجرایی شده و بقیه مصوبات نیز طبق پیش بینی زمانی در دست اجراست.
وی تصریح کرد: درجلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، مشکلات تولیدی استان بررسی و وظایف و تکالیف دستگاهها و بانکهای استانی برای حل مشکلات تولید مشخص میشود.
وی گفت: همچنین حضور فعال و پویای بخش خصوصی دراین جلسات نیز در حل مشکلات صنعتی استان موثر بوده و موانع تولید در صنعت قم از زبان این افراد شنیده میشود.
غضنفری اظهار داشت: استان قم در پرداخت تسهیلات به بخش صنعت و کشاورزی در رتبه های برتر کشور قرار دارد که نشان میدهد دستگاههای اجرایی به درک مشترکی نسبت به مساله تولید برای دستیبابی به اشتغال پایدار رسیده اند.
وی اضافه کرد: برای افزایش کمی و کیفی تولید نیاز به سرمایه گذاری امر اجتناب ناپذیری است، بنابراین تا جایی که امکان دارد باید منابع بانکی را به سمت تولید هدایت کرد و دولت نیز در این رابطه تسهیلگر صنعتگران است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم خاطرنشان کرد: تحرک تولید در قم مشهود بوده و نرخ بیکاری استان درسال گذشته روند کاهشی داشته که نشان میدهد اشتغال در قم تثبیت شده و با افزایش بیکاران مواجه نبوده است.
وی بیان داشت: سال ۹۷ هیچ واحد تولیدی در قم تعطیل نشده ، عدم تعطیلی و بیکار شدن حتی یک تن خط قرمز و رویکرد اصلی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان است.
وی اظهار کرد: مسئولان استان از هرگونه اختیار قانونی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی استفاده کرده و در این رابطه از منابع بانکها و دستگاه های اجرایی، دستگاه های خدماتی و مالیاتی بهره خواهد برد.
غضنفری گفت: در کنار تسهیل و تعامل دستگاه های اجرایی، مدیران صنعتی باید در امر توسعه استان مشارکت داشته و روال همکاری های استان، واحدهای صنعتی را پویا و سرپا نگه دارند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم اضافه کرد: برآورد تسهیلات امسال رونق تولید قم یک هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان است که در حال حاضر روند پرداخت ۲۰ درصد اولیه در حال انجام است.
وی عنوان کرد: هر استانی که زودتر سهم ۲۰ درصد اولیه را جذب کند، ۲۰ درصد دوم تسهیلات را زودتر می تواند در بین واحدهای تولیدی و صنعتی خود توزیع و پرداخت کند.
۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/