حجتالاسلاموالمسلمین مجتبی ذوالنوری روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه قم بیان کرد: نباید اجازه فعالیت صنوف بهصورت متفرق و پراکنده در استان داده شود.
وی خاطرنشان کرد: شهرک صنعتی ثامنالائمه(ع) شهرک تخصصی چوب و مبلمان بوده و شایسته است تا کارگاههای جدید وابسته به صنعت چوب در این شهرک مستقر شوند.
۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت میکنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خور آباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
وی در ادامه تصریح کرد: مهندسی و ضوابط ایمنی در محورهای کهک، دستجرد و فردو وضعیت مطلوبی نداشته و از نقاط حادثهخیز استان محسوب میشود.
ذوالنوری تصریح کرد: این محورها با مشکل روشنایی نیز روبهرو میباشد و ضرورت دارد تا مسئولان استانی در راستای حل مشکلات این محورها گامهای بلندتری بردارند.
وی خاطرنشان کرد: ابتدای ورودی پل مرجعیت از سمت پردیسان نیز بهشدت حادثهخیز بوده و ازنظر قوس مهندسی دچار اشکال اساسی است.
پردیسان در منطقه هشتم شهرداری و در جنوب غربی شهر قم واقعشده است، این منطقه در سال ۱۳۷۷ توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: بودجه سال آینده کشور در حال نهایی شدن میباشد و لازم است دستگاههای اجرایی برای افزایش سهم استان طرحهای خود را به نحو شایستهای جمعبندی و ارائه دهند.
ذوالنوری تصریح کرد: باید از مدیرانی که دارای روحیه ریسکپذیری بوده و قدرت دور زدن تحریمها را دارند حمایتشده و دستگاههای نظارتی نیز طبق موازین قانونی حامی چنین مدیران شجاعی باشند.
در پنجمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان قم که به ریاست بهرام سرمست استاندار قم برگزار شد، گزارش عملکرد اداره کل راهداری و حملونقل جادهای و شرکت آب و فاضلاب روستایی قم موردبررسی و آخرین روند سرمایهگذاری در استان مورد تبادلنظر قرار گرفت.
۷۴۰۳/ ۱۱۷۵
نظر شما