فرحناز قائدامینی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد مدرسه ۶۰ مدرسه از مدارس استثنایی و ۱۴۱مدرسه عادی است.
وی گفت: در سطح استان یکهزار و ۳۰ مدرسه ابتدایی و ۱۰۰ آموزشگاه استثنایی فعال است که از این تعداد ۳۰ درصد زیر ۲۰ دانشآموز جمعیت دارد.
به گفته وی، ۱۴۱ مدرسه در استان در مقطع ابتدایی زیر ۱۰ نفر دانشآموز دارند که از این تعداد ۹ مدرسه استثنایی و ۱۳۲ عادی است.
قائدامینی ادامه داد: در مقطع پیش دبستانی نیز ۱۹ مدرسه استثنایی زیر ۱۰ نفر جمعیت فعالیت دارد.
مدیرکل آموزش وپرورش چهارمحال وبختیاری گفت: این مدارس در مناطق سختگذر و روستایی شهرستانهای کوهرنگ، اردل، میانکوه، عشایر و فلارد قرار دارند.
به گزارش ایرنا، ۴۸ درصد دانش آموزان مقطع ابتدایی استان در مناطق روستایی و ۵۲ درصد در مناطق شهری پراکندهاند، در حالی که ۶۷ درصد مدارس ابتدایی در مناطق روستایی و ۳۳ درصد در مناطق شهری قرار دارند.
وی گفت: در مقطع متوسطه اول ۲ مدرسه استثنایی و در مقطع متوسطه دوم ۹ مدرسه عادی زیر ۱۰ نفر جمعیت فعال است.
به گفته وی، در مقطع اول متوسطه پیش حرفهای استثنایی ۲۱ مدرسه و دوم متوسطه حرفهای استثنایی نیز ۹ مدرسه با جمعیت زیر ۱۰ نفر فعال است.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه بیشتر مدارس با جمعیت زیر ۱۰ نفر در مناطق کمتر برخوردار و روستایی فعال هستند، افزود: امسال با توجه به کمبود نیروی انسانی تجمیع مدارس با جمعیت کم از سیاستهای مهم اداره کل آموزش و پرورش استان بود.
وی با تاکید به اینکه هیچگونه کمبود کتاب درسی در سطح استان وجود نداشت، افزود: برای تامین کتاب درسی در تابستان ثبتنام از دانشآموزان انجام شد و در ۱۵ مهرماه نیز اعلام مجدد برای ثبت نام کتاب درسی در مقطع متوسطه اول و دوم انجام شد.
قائدامینی اظهارداشت: ثبت نام نکردن دانشآموزان در این ۲ زمان ثبتنام برای کتاب باعث دیر رسیدن کتاب و یا موفق نشدن تعداد اندکی از دانشآموزان برای تهیه کتاب شد.
به گزارش ایرنا، در استان چهارمحال وبختیاری ۲ هزار و ۹۰۰ مدرسه فعال است که از این تعداد یکهزار و ۷۱۱ مدرسه دولتی، یکهزار و ۸۳ مدرسه غیرانتفاعی و ۱۰۶ مدرسه بزرگسالان است و بیش از ۲۰۶ هزار دانش اموز در مقاطع محتلف تحصیلی در این مدارس مشغول تحصیل هستند.
۷۳۶۰/۲۰۹۷