به گزارش ایرنا، این آموزشگاه در زمینی به مساحت سه هزار متر و زیربنای ۹۰۰ متر با کمک خیر ایرانی مقیم کویت احداث میشود.
مجموع اعتبار احداث این مدرسه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلون تومان است که یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آن از سوی حاج ابوالحسن واوانی از کشور کویت تامین شده است و قرار است این مدرسه ظرف یک سال آینده به بهرهبرداری برسد.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در آیین کلنگزنی این مدرسه با تاکید بر تلاش این نهاد برای برخورداری همه دانشآموزان استان از امکانات آموزشی، اظهار داشت: ما به دنبال تساوی در آموزش بین همه مناطق نیستیم بلکه هدف ما ایجاد شرایط لازم برای رشد و پیشرفت همه دانشآموزان است.
فرحناز قائدامینی با اشاره به نقش خیران در برخورداری دانشآموزان از امکانات آموزشی، تصریح کرد: ۳۰ هزار خیر حقیقی و حقوقی در حوزه مدرسهسازی در کشور فعال است و در استان نیز فعالیت خیران نمود خوبی دارد.
وی از آغاز اجرای طرح «خیرین آجر به آجر» در استان خبر داد و گفت: این طرح به دنبال تبیین این هدف است که همه میتوانند حتی با کمک کردن یک آجر در مدرسهسازی مشارکت کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه با ساخت مدرسه فرهنگ جامعه ساخته می شود، افزود: مدرسه کانون تحول در کشور است و از همین رو باید مکانهای مناسبی ایجاد کرد تا در رشد و تربیت دانشآموزان تاثیر سازندهای داشته باشد.
قائدامینی، پوشش تحصیلی در استان را ۹۹.۱۲ درصد اعلام کرد و گفت: این شاخص از میانگین کشوری بالاتر است.
وی در خصوص چگونگی آغاز سال تحصیلی جدید نیز گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، بازگشایی مدارس هنوز در ابهام است اما با توجه به شرایط فعلی مدارس ۱۵ شهریور فعالیت خود را آغاز میکند و تمهیدات لازم در این خصوص در استان اندیشیده شده است.
به گزارش ایرنا، تاکنون سه هزار فضای آموزشی در چهارمحال و بختیاری ایجاد شده است که شامل یک هزار و ۶۰۰ مدرسه و ۴۰۰ فضای اداری، سالن ورزشی، کانون و اردوگاه آموزشی میشود.
نظر شما