محمد حیدری روز چهارشنبه در نشست هماهنگی ستاد اربعین دزفول در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: راهپیمایی اربعین حسینی به نماد جهان تشیع تبدیل شد و دشمن توان کمرنگ کردن این حرکت بزرگ را نداشت.
وی اظهار داشت: دشمن با تلاش رسانه ای و حمله به نفتکش های جمهوری اسلامی در آبهای بین المللی و مداخله در امور عراق تحرک های مذبوحانه ای داشت و تلاش کرد اقتدار جهان تشیع و جمهوری اسلامی و قدرت نرم ایران را در خاورمیانه به ویژه عراق تحت شعاع قرار دهد.
وی اظهارداشت: دشمن نه تنها نتوانست عراق را ناامن و آتش فتنه را در این کشور شعله ور کند بلکه این فتنه ها به خودش بازگشت و امنیت عراق برقرار ماند به طوری که میلیون ها انسان عاشق به عراق سفر کردند و تاکنون هیج مشکلی وجود نداشته است.
حیدری با بیان اینکه بیش از سه میلیون نفر از ایران بدون مشکلی به زیارت عتبات عالیات مشرف شدند، افزود: مشکل حمل و نقل در عراق نیز به علت زیادی زائران و کمبود خودرو در این کشور بود چرا که عراق علاوه بر ایران با ترکیه، کویت و سوریه نیز هم مرز است و این کشور باید به همه این مرزها خدمات رسانی کند.
وی گفت: کشور عراق با وجود ازبین رفتن زیرساخت ها بیشترین تلاش را برای خدمات رسانی به زائران داشت که بدون خلوص نیت تحقق این امر امکان پذیر نبود.
راهپیمایی حرم تا حرم در دزفول برگزار می شود
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول گفت: راهپیمایی حرم تا حرم همزمان با اربعین حسینی در دزفول برگزار میشود که امیدواریم با همت مردم و مسوولان این امر مهم به خوبی انجام شود.
وی افزود: طبق تجربه افزون بر ۱۰۰ تا ۱۷۰ هزار نفر در راهپیمایی اربعین دزفول شرکت خواهند کرد که در نوع خود بی نظیر است.
حیدری با بیان اینکه این راهپیمایی علاوه بر دزفول در هفت نقطه دیگر شهرستان برگزار می شود، اظهار داشت: بهداشت باید بر نذورات نظارت داشته باشند تا مشکلی برای سلامت مردم پیش نیاید.
مسئول ستاد اربعین شهرستان دزفول نیز در این نشست گفت: پیاده روی اربعین از ۲۰ سال پیش در دزفول آغاز شده و در این مدت با کمترین مشکل تداوم داشته است.
ناصر نوری با تاکید بر لزوم رفع مشکلات ترافیکی در مسیر راهپیمایی حرم تا حرم افزود: برگشت زائرانی که در راهپیمایی اربعین شرکت کرده اند به سختی انجام می شود زیرا امکانات حمل و نقل با توجه به استقبال مردم ناچیز است و مردم مجبورند پیاده باز گردند که باید برای رفع کمبود اتوبوس تلاش کرد.
پیاده روی حرم تا حرم دزفول مستندسازی و ثبت ملی شود
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: شور و شوق مردم دزفول در زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورایی نیازمند مستندسازی در شبکه های تلویزیونی است.
عباس پاپی زاده از ستاد اربعین که به صورت خودجوش این اقدام فرهنگی بزرگ را عملی می کنند، تقدیر کرد و افزود: باید تلاش شود این اثر معنوی ماندگار در دزفول ابتدا مستندسازی و سپس ثبت شود.
وی اظهار داشت: می توان از مسیرهای خروجی به سمت باغات و مزارع کشاورزی برای تردد آمبولانس و همچنین موتور امدادگر در مواقع نیاز استفاده کرد.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی درخصوص بهسازی جاده بن جعفر نیز گفت: در بهسازی این جاده برخی دستگاه ها کم کاری کرده اند و نه اداره راهداری و نه هیچ نهاد دیگری همکاری لازم را نداشتند.
پاپی زاده افزود: نشست های مختلفی برای بهسازی این جاده از هفته های گذشته با مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان برگزار شد تا این مراسم پیاده روی در کام مردم تلخ نشود.
وی اظهارداشت: پیمانکاری که اکنون کار می کند از ۲ هفته پیش کار را تعطیل کرده و مانع تکمیل کار شده است امروز که قرار بود قیرپاشی شود به علت توقیف بیل مکانیکی در معدن، کار متوقف شد.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی افزود: برای ایمن سازی مسیر پیاده روی اربعین نیوجرسی به طول یک کیلومتر انجام شده و تلاش می شود خط کشی و آسفالت و قیرپاشی این مسیر سریع انجام شود.
۶ موکب توسط کانون فرهنگی و هنری مساجد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول در مسیر پیاده روی حرم تا حرم راه اندازی خواهد شد.
در این نشست مقرر شد همکاری لازم برای افزایش امکانات حمل و نقل زائران صورت گیرد.
پیاده روی حرم تا حرم هر ساله همزمان با اربعین حسینی از حرم آستان سبزقبا تا آستان محمد بن جعفر (ع) در دزفول برگزار می شود.
آیین پیاده روی اربعین ساعت ۶:۴۰ صبح اربعین از حرم سبزقبا آغاز می شود.