به گزارش سازمان جنگلها، خلیل آقایی کار گروه ستاد مدیریت جنگلهای زاگرس را بالاترین مرجع تصمیمگیری در خصوص طرحهای منابعطبیعی و آبخیزداری در حوزه زاگرس دانست و از آنان خواست در زمینه مطالعات آبخیزداری، جنگلکاری، طرحهای بیولوژیکی و مرتعداری، بررسیهای لازم را انجام داده و بر نحوه اجرای طرحها و هدایت و کنترل آن نظارت کامل داشته باشند.
ارزیابی و تعیین میزان عملکرد ۱۱ استان زاگرسنشین در بخش احیای مراتع، جنگلکاری، آبخیزداری و ترویج و آموزش جوامع محلی یکی دیگر از نکاتی بود که رئیس سازمان جنگلها از کارگروه تخصصی ستاد مدیریت جنگلهای زاگرس خواستار شد.
آقایی در ادامه با بیان اینکه برای نظرات کارشناسی بسیار اهمیت قائل است، خاطرنشان کرد: اقدامات بخشهای مختلف منابعطبیعی باید تکمیل کننده یکدیگر باشد.
وی علت تشکیل ستاد مدیریت جنگلهای زاگرس را پر اهمیت خواندن این اکوسیستم برشمرد و افزود: برای احیای جنگلهای زاگرس که همانند جنگلهای هیرکانی برای سازمان جنگلها بسیار مهم است، از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نخواهیم کرد.
آقایی تصریح کرد: ملاک ما در انجام اقدامات به شکل حوزهای است و در حوزهای که کارهای آبخیزداری صورت نگرفته باشد کاری انجام نمیشود.
رئیس سازمان جنگلها از شروع جنگلکاریها در آبان ماه خبر داد و از دفتر ترویج، آموزش و مشارکت مردمی خواست با آموزش جوامع محلی و بهرهبرداران زمینه مشارکت آنان را فراهم نماید.
همچنین، بررسی پیشرفت فیزیکی طرحهای منابع طبیعی و آبخیزداری در بوم سازگان زاگرس، ارائه گزارش از اقدامات دفتر آموزش و ترویج در حوزه جوامع محلی و ارائه گزارش دفتر امور مراتع از میزان عملکرد در بخش مرتع، از محورهای تشکیل این جلسه بود.