امروز یکشنبه ۲۸ مهرماه پنج مرکز نوآوری تخصصی در دانشکدههای مهندسی برق، مکانیک، پزشکی، نساجی و کامپیوتر و یک شتابدهنده کسب و کار معدنی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز به کار کرد.
مرکز نوآوری تخصصی دانشکده مهندسی برق در مساحتی حدود ۳۱۵ متر مربع و با ظرفیت حداقل ۱۶ تیم سه نفره در طبقه همکف دانشکده مهندسی برق احداث شده است، مرکز دانشکده مهندسی مکانیک
در مساحتی حدود ۳۱۵ متر مربع و با ظرفیت حداقل ۱۶ تیم سه نفره در طبقه همکف دانشکده مهندسی مکانیک، مرکز دانشکده مهندسی پزشکی در مساحت ۴۰۰ متر مربع واقع در ضلع جنوبی طبقه چهارم دانشکده مهندسی پزشکی، مرکز دانشکده مهندسی نساجی در فضایی به مساحت ۲۰۰ متر با ظرفیت حداقل ۸ تیم سه نفره در طبقه هشتم دانشکده مهندسی نساجی احداث و مرکز دانشکده مهندسی کامپیوتر
در فضایی به مساحت ۱۰۰ متر مربع در طبقه همکف دانشکده مهندسی کامپیوتر افتتاح شده اند.
در سال ۱۳۹۵ مجموعه برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با نام دانشمند ایرانی شیخ الرئیس ابوعلی سینا فعالیت خود را آغاز کرد تا محیطی برای توسعه فناوری و کارآفرینی فراهم کند و بیش از ۱۰۰ مرکز نوآوری و شرکت دانش بنیان در این مرکز فعالیت می کند. تمامی امکانات و تجهیزات این برج فناوری با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری در راستای افزایش کارآفرینی و اشتغال در کشور ایجاد شده است و امروز این پنج مرکز به آن اضافه شد.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم افتتاح این ۵ مرکز گفت: برجها و ناحیه های نوآوری باعث تغییر و تحول در شهر میشود و همین ناحیه ها باعث می شوند به سمت شهر هوشمند حرکت کنیم.
وی اظهار داشت: نیاز است با حمایت معاونت علمی برای این مرکز سرمایه گذار فراهم کنیم و ما آمادگی کامل را برای حمایت از مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر داریم.
ستاری ادامه داد: استقبال دانشجویان از فضاهای استارتاپی نشان می دهد که باید بیش از پیش به آن اهمیت دهیم.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه دانشگاه ها محور تمامی موضوعات اقتصادی اجتماعی است و تحولات از دانشگاه شکل می گیرد گفت: دانشگاه ها تغییرات را ایجاد می کنند و معاونت علمی از دانشگاه ها حمایت می کند.