«محمد رفیعی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۴۰ درصد از شرکتهای دانش بنیان در شهرستان ساوه استقرار دارند و این شهرستان از ظرفیت بالایی در توسعه کسب و کارهای دانش بنیان برخوردار است.
وی اظهار داشت: به زودی مرکز رشد اقماری پارک علم و فناوری در شهرستان ساوه به منظور خلق ثروت از ایدهها و طرحهای نو و خلاقانه ایجاد خواهد شد.
رفیعی با تاکید بر اینکه هدف اصلی پارک علم و فناوری گام برداشتن در مسیر تجاری سازی ایده هاست، گفت: پارک علم و فناوری استان مرکزی در سال گذشته ۲ میلیون دلار صادرات ارزی و ۲ هزار میلیارد ریال گردش مالی داشته است.
وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان دارای رتبه های بالایی هستند و در برخی صنایع از جمله صنایع ریلی در کشور حرف اول را می زنند.
رفیعی در خصوص خدماتی که پارک به شرکتهای دانش بنیان عرضه می کند، توضیح داد: مشاوره در زمینههای گوناگون مالیاتی، تامین اجتماعی، کسب و کار، ارائه تسهیلات با سود چهار درصد و اقساط بلند مدت از جمله این خدمات است.
وی گفت: پارک علم و فناوری استان از تمامی شرکتهای دانش بنیان، استارتآپها و در کل ایده های تجاری با تمام ظرفیت حمایت می کند.
پارک علم وفناوری استان مرکزی در سال ۸۱ تاسیس شده است و اکنون نزدیک به ۱۷۰ واحد فناور در این پارک مشغول به فعالیت هستند.
تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰
ساوه - ایرنا- رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی گفت: ۲ میلیون دلار محصولات دانشبنیان در یک سال اخیر از این استان به کشورهای مختلف صادر شده که بیانگر ظرفیت بالای شرکتهای با دانش نوین در استان است.