حبیب ابراهیمپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این محصولات در رشتههای مختلف و توسط شرکتها و واحدهای فناور تولید و به مرحله ارائه به بازار رسیده است.
او اظهار داشت: پارک استان در بیش از ۱۴۵ واحد فناور فعال است و ۵۶ محصول آن تجاریسازی شده که پنج شرکت از این تعداد محصولات خود را صادر میکنند.
وی با بیان اینکه پنجره واحد پارک با هدف ارائه عملکرد در ارتباط با فعالیت واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان در حال تدوین است، گفت: این طرح تا ۲ ماه آینده فعالیت خود را در پارک علم و فناوری آغاز میکند.
ابراهیم پور از فعالیت ۲ مرکز رشد تخصصی در این پارک خبر داد و افزود: مرکز رشد کشاورزی با ۱۴ واحد فناور و مرکز رشد گرمی مغان با ۱۲ واحد فناور از جمله مراکز رشد تخصصی استان است.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل بیان کرد: مرکز رشد خلخال ، پارسآباد ، مشگینشهر و مرکز نوآوری نمین هم بزودی با هدف حمایت از افراد خلاق، صاحبان ایده، فارغالتحصیلان و نوآوران جوان از طریق ارائه خدمات پشتیبانی و مشاورهای راهاندازی میشود.
وی اظهارداشت: تعداد شرکتهای دانشبنیان استان از ۲۰ مورد به ۲۷ مورد رسیده که نسبت به سه سال گذشته ۳۵ درصد افزایش یافتهاست.
ابراهیمپور افزود: چهار رویداد شتاب (استارت آپ) گردشگری،کشاورزی،ورزشی و صنایع خلاق در استان برگزار شده و ۳۳ ایده موفق این پارک با محوریت صنایع خلاق و فناوریهای نرم در رویداد شتاب به ثبت رسیده است.
پارکهای علم و فناوری به عنوان یکی از مهمترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانشبنیان و محیطی مناسب برای استقرار ، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکتهای دانشبنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاهها و سایر موسسههای پژوهشی به فعالیتهای فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسههای متکی بر فناوری است.
۷۱۱۰/ ۱۲۵۷
نظر شما