شیراز ایرنا-رئیس جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: برداشت لیمو ترش از سطح پنج هزار و ۱۰۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان آغاز شده و پیش بینی می شود تا پایان آذرماه ۹۸ باغداران این منطقه ۱۵۳ هزار تن از این محصول روانه بازار مصرف کنند.

محمدرضا شهابی، سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، از لیموی آب، پرشین و لیسبون به عنوان مهمترین محصول تولیدی شهرستان جهرم نام برد و اظهار داشت: لیموی پرشین این شهرستان در زمره ارقام برتر این محصول در کشور به شمار می آید و برای تازه خوری مورد توجه بسیاری از استان‌ها از جمله تهران، اصفهان، آذربایجان و خراسان است.

وی افزود: زودرسی، درشت و بی‌هسته بودن از مهمترین مزایای رقم لیموی پرشین است.

به گفته شهابی، حدود ۴۶ درصد لیموی استان فارس در شهرستان جهرم تولید می‌شود.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.