عیسی کلانتری پنجشنبه شب در بدو سفر به استان بوشهر در جمع خبرنگاران افزود: باتوجه به تراکم کشتیهای نفتی و وجود بیشترین چاههای نفت و گاز، تخلیه و بارگیری نفتکشها، گرمایش آبهای منطقه بهخصوص افزایش گرمای آب در چند سال اخیر و اثرمرجانها حالت سفیدی به خود گرفتند همه این عوامل محیط زیست خلیج فارس را بههم ریخته است.
وی تاکید کرد: در زمان حاضر کنوانسیون بینالمللی خلیج فارس در کویت وجود دارد اما بهعلت اختلافهای سیاسی ما بین کشورهای حاشیه خلیج فارس آن هم فعال نیست به این ترتیب هرکشوری باید خود بتواند محیط زیست خود و دریا را حفظ کند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: البته ایران نسبت به همه کشورهای همسایه بیشتر به محیط زیست دریا توجه دارد و امید میرود با رعایت ضوابط زیست محیطی از سوی کشورهای منطقه خلیج فارس کمتر خسارت ببیند.
کلانتری در خصوص منطقه اقتصادی شمال استان بوشهر گفت: هدف از این سفر بازدید از شمال استان است و تلاش میشود با تصمیمگیری درست بلایی که به سر عسلویه آمد سر منابع طبیعی و محیط زیست شمال استان بوشهر نیاید.
وی با بیان اینکه مصوبه راه اندزای منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر تقریبا نهایی شده اضافه کرد: توسعه شمال استان بوشهر باید توام با حفظ محیط زیست باشد و محیط زیست نباید قربانی توسعه شود.
کلانتری اظهارداشت: تلاش میشود توسعه در شمال استان بوشهر بدون لطمه به محیط زیست و منابع طبیعی انجام شود.
رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در خصوص مصوبه سفر اسفند سال گذشته رئیس جمهوری مبنی برتشکیل کمیته ملی مقابله با آلودگی عسلویه گفت: این مصوبه در سازمان برنامه و بودجه است و در دولت مطرح میشود.