سنندج - ایرنا - استاندار کردستان با بیان اینکه فرهنگ سازی و ارائه خدمات به مردم ۲ گام نهادینه سازی وقف در جامعه است بر ضرورت بکارگیری و صرف درآمد موقوفات در راستای تولید و اشتغال آفرینی برای اقشار ضعیف جامعه تاکید کرد.

بهمن مرادنیا روز دوشنبه به مناسبت دهه وقف در دیدار مدیرکل و معاونین اوقاف و امور خیریه کردستان اظهار داشت: فرصت‌های سرمایه‌گذاری موقوفات باید در راستای تولید و اشتغال به بهره‌برداری برسد و استانداری از تمام طرح‌های این حوزه حمایت می‌کند.

وی افزود: مجموعە اوقاف کردستان ظرفیت‌های خوبی برای کار تولیدی دارد و ما نیز تلاش می‌کنیم از هر روشی برای تولید و ایجاد کار برای قشر ضعیف و آسیب پذیر جامعه بهره ببریم.

استاندار کردستان گفت: فقر و محرومیت جامعه را با چالش مواجه می‌کند و در شرایط اقتصادی امروز موقوفات می‌توانند نقش بسزایی در کمرنگ کردن محرومیت در جامعه داشته باشند.

وی اضافه کرد: کسانی در جامعە ما وجود دارند کە در مناطق حاشیە زندگی می‌کنند وعملا دستشان بە جایی بند نیست و با ایجاد مجموعە‌های تولیدی می‌توان بە اشتغال آنان کمک کرد کە این امر نیز موجب معرفی هر چە بهتر وقف در جامعە می‌شود.

مرادنیا یادآور شد: مجموعە اوقاف بە دنبال سودآوری از کارهای تولیدی نیست و سود واقعی آن بکارگیری افراد نیازمند و توانمندسازی آنان برای ادارە یک زندگی آبرومندانە است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان نیز در این دیدار گفت: بیش از ۳۰ فرصت سرمایه‌گذاری در موقوفات استان شناسایی شده و بزودی طرح‌های پیشنهادی جهت رفع موانع سرمایه به استانداری ارائه می‌شود.

حجت الاسلام محمد کاروند با اشاره به فعالیت های عام المنفعه اوقاف و امور خیریه کردستان در یک ماه اخیر گفت: اجرای نیت موقوفات در برپایی مواکب اربعین و پذیرایی و اطعام بیش از ۱۰۰ هزار زائر و همچنین حضور در نواحی حاشیه شهر و توزیع بسته‌های اطعام و لوازم التحریر از جمله اقدامات انجام شده است.

استان کردستان دارای ۲ هزار و ۱۹۶۵ موقوفه با ۱۵ هزار و ۱۹۸ رقبه متصرفی، سه هزار و ۷۸ رقبه غیرمتصرفی و ۱۱۵ رقبه اشتراک و تولیت است.

از چهارم تا سیزدهم آبان با عنوان هفته وقف نامگذاری شده است.