علی اصغر امینی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مجموع عسل تولید شده از کندوهای شهرستان خوی در سال جاری افزون بر ۱۱ هزار تن است.
وی اضافه کرد: میانگین برداشت از هر کندو در شهرستان خوی ۲۷.۵ کیلوگرم است.
مدیر جهاد کشاورزی خوی با اشاره به خارج سازی پرورش زنبور عسل از فرآیند تک محصولی گفت: امسال علاوه بر برداشت عسل، فرآورده های جانبی آن از جمله ژل رویال، گرده و زهر زنبور عسل نیز در برنامه تولید زنبورداران قرار دارد.
وی به پایان طرح سرشماری کندوهای زنبورعسل در خوی نیز اشاره کرد و ادامه داد: بیش از ۴۱۰ هزار کندو در این شهرستان شمارش شد که نسبت به پارسال بیش از هشت هزار کندو بیشتر است.
۲۷ درصد عسل کل کشور در آذربایجان غربی تولید می شود، این استان با دارا بودن یک میلیون و ۴۳ هزار کندوی مدرن و ۷۶ هزار کندوی بومی، رتبه اول کشور را از نظر تعداد کندوی مدرن در اختیار دارد.
شهرستان خوی با تولید بیش از ۱۲ هزار تن عسل مقام اول استان را در تولید این ماده غذایی مقوی به خود اختصاص داده است؛ وجود مزارع آفتابگردان و تراکم بیشتر گل ها در طبیعت این شهرستان موجب شده است که مرغوب ترین و با کیفیت ترین نوع عسل از زنبورستان های خوی برداشت شود.