سعید نمکی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره طرحهای نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی افزود: نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در دو بخش قابل تعریف است. در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی هم در حال همکاری با سازمان نظام پزشکی و سازمانهای بیمهگر و بخش خصوصی هستیم تا این کار نیز اجرایی شود.
وی ادامه داد: انجام نسخه نویسی الکترونیک ممکن است حداقل تا سه ماهه پایانی سال تکمیل شده و بتوانیم از این طرح بهره برداری کنیم.
وزیر بهداشت درباره استقبال سازمان نظام پزشکی و پزشکان از نسخه نویسی الکترونیکی نیز اظهار داشت: استقبال سازمان نظام پزشکی و پزشکان از طرح نسخه نویسی الکترونیکی مناسب است و تشویقها و انگیزههایی در زمینه پرداختیها در نظر گرفتیم تا بتوانیم این کار را سریعتر به نتیجه برسانیم.
کوروش فرزین، معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت، دوم مهر ۹۸ در همین رابطه گفته بود: پیش بینی و هدف گذاری ما در سال ۹۸ این است که ۳۰ درصد شهرستانهای هر استان تحت پوشش برنامه نسخه الکترونیکی قرار گیرند. اکنون زیرساخت لازم برای نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در ۲۵۵ شهرستان جهت اهداف از پیش تعیین شده محقق شده است.
علی اصغر انصاری، معاون مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت نیز پیش از این درباره طرح نسخه پیچی الکترونیک در داروخانهها بیان کرد: گواهی نرم افزارهای داروخانهها تا ابتدای پاییز ارزیابی و صادر میشود و تمام داروخانههای کشور تا آبان ماه باید به سامانههای جدید ارتقا پیدا کنند تا امکان تبادل اطلاعات با پرونده الکترونیک سلامت را داشته باشند.