تهران- ایرنا- رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش نسبت به صورت نگرفتن اقدام عملی و جدی با وجود گذشت ۳ سال از تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ورود مضامین مهم اسناد لانه جاسوسی به کتب درسی انتقاد کرد.

حجت الاسلام علی ذوعلم در جلسه شورای مدیران سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت ورود اسناد لانه جاسوسی به کتب درسی اشاره کرد و افزود: مسئولان باید در گنجاندن معارف انقلاب در کتاب های درسی و تحقق منویات رهبری حکیم انقلاب و همچنین استفاده از محتویات و مطالب اسناد لانه جاسوسی و شرح این اتفاق بزرگ و تاریخی در کتب درسی برنامه ریزی و اقدام کنند.

وی بحث دشمن شناسی را برای جوانان ایران اسلامی بسیار مهم دانست و اظهار داشت: با وجود اینکه ۳ سال از منویات مقام معظم رهبری در این خصوص می گذرد اقدام جدی برای ورود مضامین مهم این کتاب ها و اسناد به کتب درسی و اهمیت معرفی توطئه هایی که آمریکایی ها در سفارت انجام می دادند صورت نگرفته است. 

معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص فرارسیدن ۱۳ آبان، روز دانش آموز، روز جهانی استکبارستیزی و روز تسخیر لانه جاسوسی نیز اظهار داشت: ۴۰ سال از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا می گذرد و همانگونه امام خمینی(ره) فرمودند انقلاب دوم بزرگ تر از انقلاب اول است و این فرموده امروز پس از ۴۰ سال بسیار ملموس است و باید به آن توجه ویژه داشت.

ذوعلم با اشاره به برخی از توطئه های انجام شده توسط آمریکایی ها در جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر سفارت آمریکا در کشورمان وجود داشت حتما کشور ما مانند مصر، لیبی، عراق و لبنان امروز بود.

به گزارش یکشنبه وزارت آموزش و پرورش، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به جمله ای از یکی از سیاستمداران آمریکایی خطاب به یکی از رجال عراقی اشاره داشت و بیان کرد: آن آمریکایی گفته بود که می دانی چرا در آمریکا هیچ وقت کودتا نمی شود؟ آن فرد عراقی پاسخ داد: نه نمی دانم و فرد آمریکایی گفت چون آمریکا در واشنگتن سفارت ندارد! به همین جهت کودتایی نمی شود. یعنی آمریکا در هر جا سفارت دارد سعی می کند کودتایی کند و افرادی که دست نشانده خودشان هستند بر مسند قدرت بنشینند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه مهم است جوانان ما پس از ۱۲ سال تحصیلی بدانند چه نگرشی به غرب نسبت به سبک زندگی برای او شکل می‌گیرد، بیان داشت: مهم است که ما یک ملت آزاد بمانیم و عزت ملی، استقلال طلبی و عزت طلبی در جوانان ما موج بزند.

حجت الاسلام ذوعلم خاطرنشان کرد: این اقدام انقلابی توسط یک طیف بصیر، شجاع و دانشجویی انجام گرفت؛ اگر چه بعضی از افراد اظهار پشیمانی کردند. این واقعیتی است که نشان می دهد انسان ها می‌توانند مسیر خود را تغییر کنند.