عنایت الله رحیمی، یکشنبه در آیین تقدیر از کارمندان نمونه دستگاههای اجرایی استان فارس در شیراز افزود: ضروری است دستگاههای اجرایی بر توان خود در حوزه اطلاع رسانی بیفزایند و مردم را از آنچه دولت برای تامین رفاه و خدمات رسانی به آنها انجام داده آگاه سازند.
استاندار فارس همچنین به انتخابات پیش رو (دوم اسفند ۹۸) اشاره کرد و گفت: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران این امکان را برای مردم فراهم کرده تا با شرکت در انتخابات بر سرنوشت خود حاکم باشند و در باره آن تصمیم بگیرند اما عدهای در صدد ناامید کردن مردم از صندوقهای رای هستند و قدرت اراده و اثرگذاری مردم را هدف قرار دادهاند.
وی بیان داشت: همگان و به ویژه کارکنان دولت باید برای تقویت مشارکت همه جانبه مردم در انتخابات تلاش کنند.
یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات میان دورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، دوم اسفندماه ۹۸ برگزار میشود.
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود، برخی از ویژگیهای کارمند نمونه را برشمرد و گفت: به باور من، کارمندی نمونه است که بر وظایف محوله و قوانین و مقررات اشراف کامل داشته باشد، اینگونه کارمندان میتوانند زمینه اتخاذ تصمیمات مناسبتر را برای مدیران مجموعه خود فراهم کنند و از سوی دیگر مدیران و مسئولان در دستگاههای اجرایی مختلف از تلاشها و خدمات این دسته از کارمندان در موفقیتهای سازمانی بهره می گیرند.
تکمیل موزه دفاع مقدس فارس نیازمند همراهی نهادهای دولتی و غیر دولتی است
استاندار فارس همچنین امروز (دوازدهم آبان) در نشست شورای حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس در شیراز بیان کرد: همانگونه که در دوران دفاع مقدس، همه پای کار بودند و پیروزی و دفاع از کیان کشور را رقم زدند، حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز نیاز به همدلی و همراهی همه گروهها، اقشار و دستگاهها و نهادهای دولتی و غیر و دولتی دارد.
رحیمی با اشاره به احداث موزه و مجتمع فرهنگی دفاع مقدس فارس در میدان تره بار سابق شیراز گفت: تکمیل این مجموعه فرهنگی نیازمند برنامهریزی و زمانبندی دقیق مبتنی بر همکاری و همدلی دستگاههای مختلف است.
استاندار فارس اضافه کرد: در مصوبات نشستهای پیشین این شورا، وظایف هر یک از اعضا برای رفع موانع و تکمیل موزه دفاع مقدس تعیین و قسمتهایی از موارد مربوط به تامین امور خدماتی مانند آب و برق این مجموعه محقق شد اما هنوز بخشهایی از جمله، تملک مغازههای ضلع شمالی، پارک زیر پل، پارکینگ و بخشی از اراضی مورد نیاز همچنان حل نشده است.
وی گفت: در تکالیف تعیین شده، مقرر شد شهرداری شیراز مجری رفع این مشکلات باشد اما این موضوع به معنای تقبل پرداخت صد درصدی هزینهها از سوی این نهاد نیست بلکه باید با انجام بررسیهای کارشناسانه یکی از راهکارهایی که برای حل این مشکلات ارایه میشود، عملیاتی و اجرایی کنیم.
رحیمی بیان کرد: اقدامات انجام شده باید بر اساس برنامهریزی دقیق، دست یافتنی و معقول باشد و همچنین انتظار داریم متولیان امر و اعضای شورای حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس نیز موضوع رفع موانع موجود در این زمینه را در دستور کار خود قرار دهند.
او افزود: اگر چه دولت تا کنون مبالغی برای پیشبرد این پروژه اختصاص داده است اما ادامه کمکهای اعتباری دولت به این پروژه نیازمند وجود ردیف و کد اعتباری در بودجه است.
استاندار فارس افزود: تامین اعتبار برای تکمیل مجتمع فرهنگی و موزه دفاع مقدس باید از طرق مختلف از جمله جذب اعتبارات دولتی، همکاری بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت های صنایع ، اصناف، خیران و سازمانهای مردم نهاد انجام شود.
رحیمی گفت: همچنین در صورت تخصیص بودجهای مشخص برای طرح بازآفرینی فضاهای شهری میتوان از ظرفیتهای اعتباری این طرح برای تکمیل پروژه موزه و مجتمع فرهنگی دفاع مقدس بهره گرفت.
وی ادامه داد: امیدواریم با همکاری و جدیت همه دستگاهها و نهادها در آینده نزدیک شاهد تکمیل این پروژه در شیراز باشیم.
همزمان با سی و نهمین دوره از جشنهای پیروزی انقلاب اسلامی، نخستین موزه دفاع مقدس استان فارس، پانزدهم بهمن سال ۹۶ به صورت ویدیو کنفرانس توسط رئیس جمهوری افتتاح شد.
این موزه دارای بخش یادمان شهید دوران و شهدای گمنام، سالن نمایشگاه اصلی، آمفی تئاتر روباز، مرکز اسناد، کتابخانه تخصصی دفاع مقدس، ساختمان اداری و نگارخانه است.
مساحت عرصه این موزه ۱۶هزار و۲۰۰ مترمربع و اعیانی آن ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع است و با هزینهای افزون بر ۱۴۰میلیارد ریال احداث شده است.
در آیین بهره برداری از این موزه اعلام شد که تا کنون ۶۰ درصد آن ساخته شده و تکمیل این مجموعه به ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.