حجتالاسلام والمسلمین سید مفید حسینیکوهساری، عصر دوشنبه در یازدهمین دور گفتوگوی دینی ایران و کلیسای واتیکان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با اشاره به موضوع این نشست تحت عنوان «مسلمانان و مسیحیان با یکدیگر در خدمت انسانیت» تأکید کرد: به نظر میرسد برای رسیدن به هدف فاخر که در عنوان این نشست بدان اشاره شده است، نیازمند دو راهبرد مهم تربیت عالمان و اندیشمندان و تولید فکر، اندیشه و معرفت هستیم.
وی ادامه داد: تحقق این مهم نیازمند یک بازنگری در نظام آموزش و نظام تولید فکر و اندیشه در ادیان مختلف به ویژه در میان مسلمانان و مسیحیان است.
حجتالاسلام حسینیکوهساری افزود: لذا نقش مهم عالمان دینی و حوزههای دینی، مراکز و مجامع علمی که تربیت عالمان دینی میپردازند، برجسته است.
وی ادامه داد: برای رسیدن به این هدف لازم است چند محور مهم شامل تقویت رویکرد بین الادیانی در بین مجامع دینی، ارتقای سطح عقلانیت در آموزشهای دینی عالمان دینی، ارتباط تنگاتنگ مجامع دینی با معضلات و نیازهای بشر و توجه به ابعاد فطری انسان مبنای کار مراکز و دانشگاهها و حوزههای علمیه قرار گیرد.
نشست دینی مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگها در یک نگاه
یازدهمین دور نشست دینی مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شورای پاپی گفتگوی ادیان واتیکان با حضور ابوذر ابراهیمی ترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، آیت الله ابوالقاسم علیدوستی مدرس دانشگاه و استاد حوزه علمیه همراه با آقای کاردینال میگل آنچل آیوسو گسیو رئیس شورای پاپی گفتگوی ادیان واتیکان و دیگر مهمانان داخلی و خارجی در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به مدت دو روز در حال برگزاری است.
سابقه گفتوگوهای دینی بین جمهوری اسلامی ایران و واتیکان به اولین گفتوگوی مرکز گفتوگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شورای پاپی گفتوگوی ادیان واتیکان در سال ۱۳۷۳ باز میگردد که نخستین نشست در تهران برگزار و تاکنون ۱۰ دور از گفتوگوها به صورت دو سالانه یک نوبت در رُم و یک نوبت در تهران برگزار شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۳
تهران - ایرنا- مدیرعامل خبرگزاری حوزه تاکید کرد: نظام آموزش و تولید فکر و اندیشه در ادیان مختلف به ویژه در میان مسلمانان و مسیحیان نیازمند بازنگری است.