شهرکرد- ایرنا- معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: شیلات‌داران این استان برای جبران بخشی از خسارت‌های خود در سیل بهار سال‌جاری از تسهیلات بانکی استقبال نمی‌کنند.

اسماعیل صالحی روز دوشنبه در نشست هم‌اندیشی مدیران کل دستگاه‌های اجرایی عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری با خبرنگاران استان تاکید کرد: با توجه به این که مبلغ وام و تسهیلات مرتبط با جبران بخشی از خسارت‌های ناشی از سیل بهار امسال کم و پایین بوده است، شیلات‌داران این استان برای دریافت آن استقبالی نشان نمی‌دهند.

وی افزود: سیل بهار سال‌جاری ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال به بخش کشاورزی شامل حوزه‌های زراعی، باغی، دامی و شیلاتی چهارمحال و بختیاری خسارت وارد کرد.

صالحی تصریح کرد: بدنبال این میزان خسارت ۵۲۰ میلیارد ریال برای کمک‌های بلاعوض و ۴۷۵ میلیارد ریال به منظور پرداخت تسهیلات بانکی به خسارت‌دیدگان بخش‌های مختلف کشاورزی چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت.

وی یادآور شد: از این مبلغ تاکنون ۲۶۰ میلیارد ریال در قالب کمک‌های بلاعوض و ۱۰۰ درصد منابع تسهیلاتی به چهارمحال و بختیاری تخصیص پیدا کرد.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: از مجموع این میزان تخصیص تاکنون ۷۰ میلیارد ریال به عنوان کمک‌های بلاعوض و ۸۵ میلیارد ریال به صورت تسهیلات بانکی پرداخت شده است.

وی گفت: برای جبران بخشی از خسارت سیل بهار سال‌جاری ۴ هزار و ۸۶۵ پرونده در سامانه سجاد ثبت خسارت شد.

صالحی تاکید کرد: در سیل بهار سال‌جاری همچنین ۷۳۲ مورد خسارت به ارزش ۶۰۰ میلیارد ریال به زیرساخت‌های کشاورزی چهارمحال و بختیاری وارد شده است.

وی افزود: از این میزان خسارت تاکنون ۲۴۰ میلیارد ریال برای قنوات، کانال‌ها، جاده‌های بین‌مزارع و ایل‌راه‌های عشایری اختصاص یافت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: کمک‌های این جمعیت در سیل بهار سال‌جاری به حادثه‌دیدگان برابر ۱۸ میلیارد ریال بوده است.

سید احمد مرتضوی‌فر تصریح کرد: جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری سال‌جاری در ۸ حادثه به ۴۱۵ خانوار خدمات ارائه کرده است.

وی یادآور شد: در این حوادث یک‌هزار و ۴۵۵ نفر حادثه دیده و ۸ نفر مصدوم شده که برای ارائه خدمات مورد نیاز به آن‌ها ۲۶ تیم عملیاتی تلاش کرده‌اند.

مرتضوی‌فر اظهار داشت: جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری در این مدت یک‎‌هزار و ۴۵۴ عملیات امدادرسانی در استان انجام داده که بدنبال آن به ۱۰۶ نفر اسکان داده شده است.

وی گفت: جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری برای خدمات‌رسانی در حوادث ۱۳۶ نیروی عملیاتی، ۱۹ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه خودروی نجات تیپ یک و دو و ۹ دستگاه خودروی کمک‌دار سبک دارد.

به گزارش ایرنا، هم اکنون ۵ درصد آبزی‌پروری کشور در استان غیر ساحلی چهارمحال و بختیاری تولید می‌شود.

از مجموع ۱۷۳ هزار تن ماهی سردابی کشور ۱۳ درصد برابر ۲۳ هزار تن در این استان تولید می شود.