سکینه شب بیدار روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه ایرنا اظهار داشت: تحریم های ظالمانه علیه کشور، مانعی بر سر راه فعالیت های علمی در سطح بین المللی و همکاری مشترک با همکاران در دانشگاه های خارجی نشده است.
وی افزود: نتایج فعالیت پژوهشگران نیز نشان می دهد با وجود تحریم ها خللی در تهیه مقاله و انجام پروژه های مشترک نیز به وجود نیامده است.
شب بیدار همچنین با بیان اینکه تحریم ها تنها برخی محدودیت ها در ورود پژوهشگران و استادان خارجی به ایران ایجاد کرده است، گفت: دوره عالی بین المللی سازی آموزش عالی در دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف توسعه فعالیت های بین المللی در حوزه پژوهش و تحقیق برگزار می شود.
معاون آموزشی کالج بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: دوره عالی بین المللی سازی آموزش عالی در دانشگاه علوم پزشکی تهران ۶ ماهه است و تمامی حوزه های پژوهشی، آموزشی و خدماتی حتی چاپ کتاب در حوزه بین الملل را شامل می شود.
وی افزود: ۲ تا سه روز پایانی هر ماه برای برگزاری این دوره در نظر گرفته شده و موضوعاتی مانند تشریفات کاربردی بینالمللی، اصول آموزش بینالمللی، اصول تحقیقات بینالمللی، قوانین و مقررات روابط بینالملل، بازاریابی بینالمللی، اصول مذاکره و مکاتبات بینالمللی، و گردشگری سلامت در دوره بینالمللی سازی آموزش عالی آموزش داده می شود.