محمد حسین موسی زاده روز پنجشنبه در رویداد ملی شتاب تخصصی خرما در کرمان افزود: تلاش کردیم رویدادهای شتاب را منطقه ای برگزار کنیم تا با جمع بندی و ترکیب آنها حرکتی در راستای اشتغال مناطق مختلف کشور ایجاد شود.
وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی برای ارتباط رشته های مهارتی با جامعه فعالیت می کند تصریح کرد: پتانسیل و ظرفیت های استان ها را بررسی می کنیم و سپس بر اساس آن رویدادهای شتاب برگزار میشود.
مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تاکید کرد: باید مانند دیگر کشورها با انجام رویدادها ضمن اشتغالزایی، مسائل خودمان را حل کنیم.
وی با اشاره به بکر بودن ایده ها و محصولات در ایران افزود: با جذب سرمایه گذاری خارجی و داخلی در ایده ها جدید و برتر، اثرات مثبتی در حوزه های مختلف کشورمان ایجاد کنیم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان هم در این آیین گفت: در رویداد ملی شتاب خرما ۶۵ ایده ثبت شد که ابتدا توسط تیم تخصصی برای ثبت، ارزیابی و داوری ایده ها راهنمایی شدند.
محسن شمسی افزود: پیش رویداد این طرح برای ارائه شفاهی ایده ها برگزار شد و طرحهای بسیار خوبی در آن مطرح شده که تعدادی از آنها امروز ارائه می شوند.
وی با اشاره به ادامه رویداد ملی شتاب خرما در آینده تصریح کرد: این رویداد در بهمن سال جاری در استان هرمزگان برگزار می شود و تصمیم داریم رویداد شتاب خرما در شهرستان جیرفت هم اجرا شود.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان افزود: به نفرات منتخب این رویداد علاوه بر جایزه نقدی، مزایایی شامل تسهیلات راه اندازی طرح و اشتغال، شرکت در نمایشگاههای بین المللی و کمک به صدور مجوزها اختصاص پیدا می کند.
رویداد ملی شتاب تخصصی خرما با حضور تعدادی از مسئولان، فعالان صنعت خرما و منتخبان ایده پرداز در محل هتل ایرانگردی کرمان برگزار شد.