۲۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۵۴
کد خبر: 82832991
T T
۰ نفر
اولين نوآوردگاه تخصصي جنوب كرمان به ميزباني دانشگاه جيرفت

جيرفت – ايرنا - رئيس دانشگاه جيرفت از برگزاري اولين نوآوردگاه تخصصي جنوب كرمان به ميزباني اين دانشگاه خبر داد.

شاپور كوهستاني روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: نوآوردگاه كارآفريني تخصصي حوزه كشاورزي جنوب كرمان براي نخستين بار دراين منطقه با حضور 120 نفر از نخبگان علمي در حال برگزاري است.
وي تصريح كرد: اين رويداد علمي از 24 تا 27 بهمن ماه به مدت چهار روز در اين دانشگاه برپا شده است.
وي ادامه داد: اولين نوآوردگاه تخصصي جنوب كرمان در زمينه ايجاد ارتباط اثرگذار بين دانشگاه و صنعت اقدام به برگزار شده است تا شاهد تربيت نسلي كارآفرين با اذهاني خلاق و مبتكر باشيم.
رئيس دانشگاه جيرفت به ظرفيت كشاورزي منطقه جنوب كرمان اشاره كرد و گفت: اين نوآوردگاه‌ها ايده و تفكرات خلاقانه اي براي كمك به بخش كشاورزي جنوب كرمان است.
وي با بيان اينكه 4 هزار دانشجو و 110 عضو هيات علمي در دانشگاه جيرفت وجود دارد، اظهار كرد: پنج دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي در اين دانشگاه با 40 رشته داير شده است.
***
برگزاري 18 نوآوردگاه در سطح كشور
مدير شركت نوآوردگاه گفت: اولين نوآوردگاه تخصصي جنوب كرمان هجدمين رويداد نوآوردگاه در سطح كشور است.
حامد حامديان افزود: از اين 18 نوآوردگاه 30 استارت‌آپ (كسب و كار نوپا) به وجود آمده است تا ايده هاي خلاق تبديل به كسب و كار شوند.
وي با بيان اينكه اين نوآوردگاه‌ها با موضوع‌هاي متفاوتي برگزار شده است، بيان كرد: مدل اجرايي نوآوردگاه‌هاي به صورت ابتكاري و منحصر به فرد براي نخستين بار در سطح كشور در حوزه رويدادهاي كارآفريني طراحي و اجرا شده است.
وي تصريح كرد: نوآوردگاه‌ها بر اساس نيازسنجي‌ها در زمينه كارآفريني، ارزش‌آفريني، اصول كار تيمي، طراحي مدل كسب و كار و طرح تجاري و نحوه ارائه مؤثر به سرمايه‌گذار برنامه ريزي شده است.
مدير شركت نوآوردگاه گفت: اولين نوآوردگاه تخصصي كشاورزي جنوب كرمان به صورت يك پكيج به همراه ابزارهاي نوآوري به شركت‌كنندگان نوآوردگاه آموزش داده مي‌شود كه مزيت اين مساله آموزش كار تيمي همراه با بازي و شبيه‌سازي فضاي واقعي كسب و كار است و تفاوت آن با رويدادهاي ديگر اجراي آن به صورت گيم فيكشين است.
وي با اشاره به اينكه در اين رويداد 13 تيم با عضويت حدود 50 نفر در حوزه كشاورزي در محل دانشگاه جيرفت گرد هم آمدند تا ايده‌هاي خود را توسعه و به سرمايه‌گذاران ارائه دهند، افزود: تيم‌هاي برتر اين رويداد توسط اين دانشگاه مورد حمايت قرار مي‌گيرند.
وي بيان كرد: نخستين نوآوردگاه تخصصي كشاورزي جنوب كرمان توسط مسؤولان دانشگاه جيرفت، شتاب‌دهنده شزان «شركت دانش‌بنيان نوآوران فناوري‌هاي همگراي شناختي، زيستي، اطلاعات و نانو» و اتاق بازرگاني و مركز نوآوري كرمان با حمايت شركت ايرانسل برگزار شده است.
حامديان اظهار كرد: اين پنجمين رويداد برگزار شده در استان كرمان است كه رويدادهاي برتر نوآوردگاه‌هاي سال‌هاي گذشته اين استان توسط مركز نوآوري كرمان و مراكز سرمايه‌گذاري مرتبط با اين استان از جمله ايرانيان مقيم دبي حمايت شدند.
وي گفت:تعداد نوآوردگاه‌ها را در منطقه جنوب كرمان افزايش خواهيم داد و اين مورد نيازمند زيرساخت‌ها و ظرفيت‌ها، ورود مراكز حمايتي براي تأمين مالي اين رويداد و مشاركت فضاي عمومي جامعه از جمله دانشجويان، كارآفرينان و شركت‌هاي دانش‌بنيان است.
***
انتخاب 24 ايده خلاقانه در رويداد علمي كارآفريني جيرفت
دبير اجرايي نخستين نوآوردگاه كارآفريني تخصصي حوزه كشاورزي جنوب كرمان گفت: اين نوآوردگاه يك رويداد علمي‌آموزشي است كه افراد شركت‌كننده داراي ايده‌هاي خاص خود هستند و با برگزاري كارگاه‌هاي تخصصي مي‌آموزند كه چگونه اين ايده را به كسب و كار تبديل كنند.
حسين مشايخي افزود: شركت‌كنندگان با شبيه‌سازي فضاي كسب و كار واقعي با اين عرصه آشنايي پيدا مي‌كنند و در روز اختتاميه نيز بايد ايده خود را به سرمايه‌گذاران ارائه دهند تا با جذب سرمايه و تبديل آن به شركت دانش‌بنيان كسب و كار مورد نظر را توسعه دهند.
مشايخي هدف از برگزاري اين نوآوردگاه‌ها را اشتغالزايي با استفاده از ايده‌هاي خلاقانه برشمرد و تصريح كرد: دانشگاه جيرفت 120 ايده اوليه در نخستين نوآوردگاه كارآفريني تخصصي حوزه كشاورزي و صنايع وابسته جنوب كرمان دريافت كرده است و طبق نظر داوران 24 ايده انتخاب و بعد از اين كارگاه نفرات برتر مشخص مي شوند.
وي ادامه داد: شركت‌كنندگان اين نوآوردگاه را دانشجويان دانشگاه‌هاي جيرفت، كرمان، رفسنجان و هرمزگان هستند كه رفع مشكلات كشاورزي جنوب كرمان توسط شركت‌هاي دانش‌بنيان با استفاده از ظرفيت دانشگاهيان مهم‌ترين هدف برگزاري نوآوردگاه تخصصي است.
***
يكي از شركت‌كنندگان در نخستين نوآوردگاه كارآفريني تخصصي حوزه كشاورزي جنوب كرمان گفت: ايده تيم پنج نفره دانشگاه جيرفت در بخش آبياري است با توجه به سطح زير كشت آبياري غرقابي در بخش كشاورزي و حجم عظيمي از هدر رفت آب در اين زمينه اين طرح را پيگيري و امروز به نمايش گذاشته ايم.
محمدرضا شريفي دانشجوي دانشگاه رفسنجان يكي ديگر از شركت‌كنندگان در اين رويداد علمي نيز اظهار كرد: يك اپليكيشن براي فروش محصولات لوكس و سالم كشاورزي معرفي مي‌كنيم تا محصولات سالم كشاورزي را براي كشاورزان ارايه كند.
چهار هزار دانشجو و 110 عضو هيات علمي در دانشگاه جيرفت فعاليت مي كنند.
خبرنگار:هادي شفيعي مجاز** انتشار: بهنام احمدي
7450/ 5054