مهدی روحانی نژاد رئیس فروم اینترنت اشیا ایران در خصوص این رویداد گفت: امروز پنجمین کنفرانس اینترنت اشیا را برگزار میکنیم. فروم اینترنت اشیا ایران از بهمن ۹۴ آغاز به کار کرد و در این چهار سال توانست نزدیک به ۳۰ مجموعه فعال در این حوزه را در کل کشور شناسایی کند و به عضویت فروم دربیاورد.
وی افزود: سال اول معرفی بیشترین فعالیت ما در حوزه معرفی اینترنت اشیا بود. سال دوم در برگزاری کنفرانس شرایطی فراهم کردیم تا مجموعهها نمونههای علمی آی او تی ببینند، در سال سوم طرحهای پایلوتهای مرکز را معرفی کردیم و سال قبل و امسال سعی کردیم نمونههای عملی که میتوانند چند بازار مختلف را در اختیار بگیرند را معرفی کنیم.
روحانی نژاد اشاره کرد: در کنار بحث فروم اینترنت اشیا، در معاونت علمی ریاست جمهوری از ابتدای امسال کارگروه اینترنت اشیا را تاسیس و پروژههایی را نیز تعریف کردیم.
وی افزود: در ستاد اقتصاد دیجیتال هوشمند سازی نیز برای این کار بودجه اختصاص داده شده و در حال بررسی مسائل هستیم تا شرایطی ایجاد شود که بتوانیم با همکاری جهاد کشاورزی یک قرارداد سه جانبه منعقد کنیم.
رئیس فروم اینترنت اشیا ایران تصریح کرد: این روزها دغدغه جدی فعالان حوزه کشاورزی هوشمند، بیزینس مدل است که سعی داریم به شکل جدی در این حوزه کار کنیم.
او در پایان گفت: تفاهم نامهای بین وزارت ارتباطات و جهاد کشاورزی در حوزه اینترنت اشیا منعقد شده که نشان میدهد هر دو به این مسئله علاقمند هستند اما این قرارداد از سال گذشته تا الان هیچ پیشرفتی نداشته و اگر جدیتر به این مسئله پرداخته شود، میتوان به نتایج خوبی دست پیدا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۰
تهران- ایرنا- در هفته ایران دیجیتال، فروم اینترنت اشیا ایران و سازمان فضایی رویداد راهکارهای پیادهسازی کشاورزی هوشمند را با حضور فعالان این عرصه برگزار کردند.