شیراز-ایرنا- رییس هیات بازرسی انتخابات فارس گفت: ۷۲ مورد تخلف زودهنگام انتخاباتی در این استان را هیات‎‌های بازرسی رصد کرده اندکه مورد شاخص آن تخلف یک داوطلب است که از روند ثبت نام خود تصویر گرفته و در فضای مجازی پخش کرده است.

عبدالرضا قاسم پور سه‌شنبه در حاشیه بازدید از ستاد انتخابات حوزه شهرستان های شیراز و زرقان در جمع خبرنگاران افزود: گرفتن فیلم و عکس حین ثبت نام داوطلبان یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتشار آن در فضای مجازی ممنوع است.

وی اعلام کرد: گزارش این تخلف در زمینه پخش فیلم یک نفر از داوطلبان در حین ثبت نام انتخابات مجلس در فضای مجازی به هیات بازرسی انتخابات استان فارس ارجاع شده و در حال بررسی است.

او در روز نخست ثبت نام یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ستاد انتخابات شیراز و زرقان حاضر شد و از ابتدای رهسپار شدن به طرف فرمانداری شیراز و در حین ثبت نام در ستاد انتخابات، نسبت به تهیه فیلم اقدام و کلیپ آن را در فضای مجازی منتشر کرد.

اهالی رسانه شیراز به دلیل علاقه وی به گرفتن فیلم و عکس از فعالیت هایش،‌او را «دوربینی» می نامند. 

محفل بروند اما بدون تبلیغ انتخاباتی  

رییس هیات بازرسی انتخابات فارس گفت:‌ گزارش ۷۲ مورد از تخلفات داوطلبان به هیات نظارت استان فارس و ستاد تخلفات انتخاباتی این استان ارسال شده است که بیشترین تعداد این تخلفات در زمینه حضور در محفل ها و مجالس و مطرح کردن مطالب صرفا انتخاباتی بوده است.

قاسمپور اضافه کرد:‌حضور در مجالس در صورتی که از انتخابات سخنی به میان آورده نشود تخلف نیست.

گزارش تخلف ۲ تا ۳ مدیر استان فارس

این مقام سیاسی گفت:‌ گزارش تخلف انتخاباتی ۲ تا ۳ نفر از مدیران دستگاه های دولتی فارس به هیات بازرسی انتخابات این استان ارجاع شده است.

قاسم‌پور اظهار داشت: البته تخلفات این مدیران در سطح اظهارنظر انتخاباتی بوده و در زمینه استفاده از امکانات دولتی نیست.

رییس هیات بازرسی انتخابات استان فارس بیان کرد: چنانچه ثابت شود که مدیران دولتی اقدام به تبلیغ انتخاباتی برای داوطلبان کنند گزارش این اقدام به بخش تخلفات سازمان و دستگاه مربوط و همچنین به دستگاه قضا ارجاع می شود.

او با بیان اینکه ۳۶ هیات بازرسی انتخابات در ۳۶ شهرستان استان فارس ایجاد شده  است،‌ گفت: هر هیات شهرستانی سه نفر عضو دارد و مردم می توانند گزارش هرگونه تخلف انتخاباتی را با شماره تلفن ۱۱۱ اطلاع دهند تا سریعا به آن رسیدگی شود.

وی اظهار داشت: مدیران و کارکنان دستگاه های دولتی به هیچ وجه نمی توانند به نفع و یا علیه داوطلبان انتخابات در ساعات اداری اظهارنظر کنند و یا اقدامی انجام دهند و این کار ممنوع است.

قاسمپور گفت: براساس قانون، زمان تبلیغات انتخابات مجلس از ۸ روز پیش از برگزاری آن آغاز می شود و تا ۲۴ ساعت قبل از برگزاری انتخابات پایان می یابد و جز این یک هفته هرگونه تبلیغات انتخاباتی ممنوع است.

ثبت نام انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از صبح دهم آذر ۹۸در ستادهای انتخابات سراسر کشور آغاز شده است.

استان فارس با  ۳۶ شهرستان دارای ۱۸ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است. 

حوزه انتخابیه شهرستان های شیراز و زرقان شامل ساکنان بخش مرکزی شیراز و بخش ارژن و شهرستان زرقان چهار نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند و ۱۴ نماینده دیگر مربوط به سایر شهرستان‌های فارس هستند. 

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز دوم اسفند ماه ۹۸ برگزار می‌شود.

فارس پنج نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد و اهالی استان فارس در چارچوب انتخابات میاندوره‌ای آتی مجلس خبرگان رهبری یکی از نمایندگان خود را به جای مرحوم آیت‌الله اسدالله ایمانی که اردیبهشت ۹۷ دعوت حق را لبیک گفت انتخاب خواهند کرد.