کرمان - ایرنا - معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه با ایجاد صندوق علمی و پژوهشی کشور منابع پژوهشی پایدار می شود، گفت: وام های پژوهشی باید به سمت تقاضا و نیازهای واقعی حرکت کند.

به گزارش ایرنا ،مسعود برومند روز چهارشنبه در نشست با معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری منطقه ۸ کشور افزود: منابع در صندوق علمی و پژوهشی می‌تواند از یک سو سبب سرمایه‌گذاری در گردش مالی و از سوی دیگر در قالب کمک یا گرنت به دانشگاهها باشد.

گرنت (به انگلیسی: Grant) یا وام بلاعوض، بودجه ای است که به نهادها، موسسات، شرکت ها یا افراد اعطا می شود.

وی  با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید به کل فرآیند نوآوری نگاه کنند تصریح کرد:  باید کل فرایند را دانشگاه‌های بزرگ پشتیبانی کنند زیرا این کار یک زنجیره بهم پیوسته است.

معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: در جلسه‌ای  با حضور معاون اول رئیس جمهور  پیرامون  پژوهشگاه‌ها مطالبی ارائه شد و  هدف  ما این بود که بدانند در پژوهشگاه‌ها پروژه‌هایی انجام می‌شود و این پروژه‌ها بعضاً از پروژه‌هایی که دانشگاه‌ها انجام می‌دهند؛ بزرگ‌تر هستند.

برومند با بیان اینکه دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری  پلت فرم‌های توسعه کشور هستند خاطرنشان کرد: این پلت‌فرم‌ها توسعه یابند منطقه نیز توسعه می‌یابد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر اشتغال‌زایی مشکل اصلی دولت است و  باید طراحی و ساختار این مهم سازمان‌دهی شود.

معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری  با اشاره به رتبه بندی دانشگاه‌ها گفت: این مهم سبب ایجاد رقابت و اطلاعات می‌شود.

مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیأت همراه  در سفر به کرمان از آزمایشگاه پژوهشی و تحقیقات کاربردی (مرکزی)، پروژه‌های صنعتی، دستگاه تمییزکاری لیزری به منظور پاک‌سازی آلاینده‌های فرونشسته بر روی سطح المان‌های الکتریکی، بهبود کارایی عملیات فلوتاسیون با کاهش رس‌ها و پیریت در مقیاس نیمه صنعتی، گیاه جدید تریتی پایرم، پسته مقاوم به شوری، کارگاه مجازی آموزش و رفع اشکال سامانه محاسبات سریع دانشگاه(HPC) و پژوهشکده فناوری تولیدات گیاهی و مرکز رشد دانشگاه شهید باهنر کرمان بازدید کرد.