کرمانشاه- ایرنا- دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری کرمانشاه با اشاره به تاثیر فعالیت‌های فرهنگی در جلوگیری از استفاده و مصرف کالای قاچاق، گفت: این ستاد فعالیت‌های خود را با پیوست فرهنگی انجام می‌دهد.

سعید قاسمی روز یکشنبه در جلسه کارگروه فرهنگی و تبلیغات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه، بابیان اینکه موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز از جهات مختلف توسط ستاد مرکزی و استان‌ها مورد پیگیری قرار می‌گیرد، افزود: هیچ یک از حوزه ها به اندازه حوزه فرهنگی نمی‌تواند به مقوله مبارزه با قاچاق کالا کمک کند.

او رویکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا را تاکید جدی بر روی مقوله فرهنگ، فرهنگ سازی و استفاده از ظرفیت های این حوزه دانست و گفت: در استان کرمانشاه نیز کارگروه فرهنگی و تبلیغات یکی از کارگروه های اصلی ستاد محسوب می شود و انتظار داریم جلسات این کارگروه خروجی های عملیاتی و ملموس داشته باشد.

او به انعقاد تفاهم نامه همکاری میان ستاد و آموزش و پرورش در استان اشاره کرد و تصریح کرد؛ ما معتقدیم آموزش و پرورش به عنوان نهاد زیربنایی حوزه آموزش و تربیت می‌تواند نقش موثری در نهادینه کردن فرهنگ مصرف کالای ایرانی داشته باشد.

دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری کرمانشاه در ادامه سخنانش با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب به رونق تولید، گفت: رونق دادن به تولید تنها در صورت استفاده و مصرف کالای داخلی ممکن است و اگر این اتفاقا بیافتد میزان قاچاق کالا نیز به حداقل می رسد.

قاسمی همچنین بر استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد نیز در راستای ترویج مصرف کالای داخلی تاکید کرد و افزود: فعالیت این سازمان ها به واسطه مردمی بودن بیشتر نفوذ و تاثیر در میان مردم دارد.

وی اظهارداشت: امروز میزان تولید کالاهای ایرانی از نظر کیفیت، قیمت و تنوع به نسبت گذشته بسیار بهتر شده و خوشبختانه مردم نیز به سمت استفاده از این کالاها گرایش پیدا کرده اند و ما نیز باید بیشتر اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در این ارتباط کنیم.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

این استان ۲ مرز رسمی و پنج بازارچه مرزی فعال دارد.