تهران- ایرنا- معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: دانشجو در کنار روح نقادی و آرمان خواهی، باید پیشنهاد دهنده با ارائه راهکار نیز باشد تا طرح‌ها و ایده‌های نو سبب تحول و توسعه کشور شود.

«سعید حبیبا»  امروز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: با توجه به سن پایین دانشجویان دانشگاه تهران در مقاطع مختلف تحصیلی، روح آزادگی و استقلال طلبی در آنها وجود دارد. البته باید دانشگاه شرایطی فراهم کند تا این روح آزاد اندیشی، عدالت خواهی و مطالبه‌گری به حق دانشجو  سبب تقویت خود او و کشورش شود.

وی با تاکید بر اینکه فعال نبودن دانشجو را هیچ مقام و مسوولی قبول ندارد، گفت: دانشجو در کنار روح نقادی باید پیشنهاد دهنده با ارائه راهکار نیز باشد؛ زیرا توسعه کشور با ارئه طرح ها و ایده‌های نو دانشجویان رخ خواهد داد و آرمان خواهی صرف نمی‌تواند سبب تحول و توسعه کشور شود.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران ادامه داد: این روحیه در عین حال که کمک کننده به مسوولان دانشگاهی است می‌تواند در کم کردن مشکلات مختلف جامعه و کمک به مسوولان کشوری هم نقش به سزایی ایفا کند.

حبیبا به مطالبات دانشجویان در چند روز اخیر به بهانه روز دانشجو اشاره کرد و افزود: ۱۶ آذرماه نماد آزادخواهی است و پس از آنکه در سال ۱۳۳۲ دانشجویان آغازگر تاثیرگذاری بر مناسبات اجتماعی کشور شدند، این روحیه ادامه یافت و تا امروز توانسته تاثیرگذاری خود را حفظ کند.

وی درباره اینکه آیا این روحیه پررنگ تر شده و یا اینکه افت کرده است؟ اظهار داشت: روحیه مطالبه‌گری در بین دانشجویان وجود دارد و شاید اگر کمی افت هم داشته، به دلیل عملکرد مسوولان است که نتوانستند شرایط لازم را فراهم کنند. البته شاید دانشجویان به دلیل اقتضای سنی خود و روحیاتی که دارند در بعضی موارد نیز افراط کنند.

این مقام مسوول دانشگاه تهران ادامه داد:‌ این روحیات دانشجویی برای کشور مفید است و  مطالبه گری دانشجو در کنار تحصیل سبب پویایی خود او و دانشگاه می‌شود و اثرات آن طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب در فضای جامعه نیز نشر پیدا خواهد کرد.

وی در خصوص اینکه آیا دانشجویان دانشگاه تهران از شرایط رفاهی و غذایی راضی هستند یا خیر؟ گفت: تا امروز مشکلی نبوده و فقط در روزهای گذشته بعضی از دانشجویان از کیفیت غذا گله داشتند که مشکل آن حل شد، اما باید در نظر داشت که تهیه غذا برای چند هزار دانشجو کار آسانی نیست و ممکن است در مواقعی از سال کیفیت پخت غذا کمی دچار اشکال شود.

حبیبا خاطرنشان کرد: برای اینکه مسائل رفاهی دانشجو به بهترین شکل حل شود، خود دانشجویان وارد فضای نظارت بر کیفیت غذا و سایر مسائل رفاهی شدند و در هر زمان که مشکلی وجود داشته باشد، آن را به مسوولان دانشگاه گزارش می‌دهند.