حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین مختاری روز یکشنبه در ویژه برنامه روز دانشجو با عنوان «فتح دیگری باید» که در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد ضمن تبریک این روز افزود: دانشجویان این دانشگاه گرایش به یک جناح، گروه یا سازمانی ندارند و از این نوع دیدگاه بیزار هستند.
وی تصریح کرد: مهم این است که حرکت ها، جنبش ها و نهضت های دانشجویان طبق تعالیم و آموزه های حیات بخش اسلامی باشد و مسلما حیات، بقا و ماندگاری اینگونه جنبش ها زمانی است که با این نگاه پیش برود البته در دانشگاه مذاهب اسلامی پیروان مذاهب مختلف اسلامی در کنار هم در حال تحصیل، تدریس، تحقیق و پژوهش براساس منویات رهبر معظم انقلاب هستند.
وی ادامه داد: در این دانشگاه یک نوع انسجام و همزیستی مسالمت آمیز وجود دارد و دانشجویان براساس استراتژی وحدت میان مسلمانان حرکت می کنند، این حرکت باعث تنویر افکار جامعه می شود که در خدمات رسانی به آحاد جامعه می توانند مفید باشند.
رییس دانشگاه مذاهب اسلامی از دانشجویان خواست که دنبال تولید و پیدایش تفکر و اندیشه نو باشند، به ویژه در متون دینی باید این تفکر و اندیشه نو وجود داشته باشد چون از این نظر می تواند برای جامعه مفید و موثر باشد.
مختاری خاطرنشان کرد: روز دانشجو روز مبارکی است چون حرکت، نهضت و جنبش دانشجویی در تاریخ سیاسی ایران ثبت شد، این کار سرلوحه برنامه های مبارزاتی ضد استکباری است چون حرکت و گامی منبعث از درک صحیح و علم و معرفت بود.
وی یادآور شد: روز دانشجو قیامی برخاسته از شعور، آگاهی و معرفت عمیق است؛ پس مسلما چنین جنبش هایی باقی و پایدار می ماند.
رییس دانشگاه مذاهب اسلامی ادامه داد: این جنبش ها همچنین پیام های روشن گرایانه برای توده های مردمی دارد و پیداست که بسیاری از انقلاب ها و نهضت ها که در طول تاریخ شکل گرفت گام اول آنها از دانشگاه ها، مراکز علمی آکادمیک و حوزوی شروع شد و در ایران هم این حرکت از سوی این گروه آگاه و مسئولیت پذیر شکل گرفت به همین خاطر به عنوان روز دانشجو نامگذاری شد.
مختاری با بیان اینکه در همه جای دنیا چنین حرکت دانشجویی برای رشد، تعالی و تکامل جامعه در بعد سیاسی و فکری است، گفت: حضور این نسل در همه رویدادها در انقلاب اسلامی ایران را باید به فال نیک گرفت، چون حتی در هشت سال دوران دفاع مقدس همین قشر حضوری جدی داشتند.
وی ادامه داد:مهم این است که دانشگاه یا دانشجویان احساس مسئولیت نسبت به جامعه داشته باشند و در هر سنگری که می توانند در پویایی و بالندگی جامعه موثر باشند.
دانشجویان باید حساسیت به مسائل کشور داشته باشند
سیدمحمدحسینی وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم گفت: روز دانشجو نشان حیات و زنده بودن دانشگاه و دانشجو را دارد، چون در ۶۶ سال پیش در زمانی که خفقان، استبداد و دیکتاتوری بود و صدای هیچ اعتراضی بلند نمی شد، اما دانشگاه یان و دانشجویان فریاد زدند.
وی افزود: بنابراین زمانی که معاون اول رییس جمهوری آمریکا برای بهره برداری می خواست به ایران بیاید در آن زمان دانشگاهیان اعتراض کردند و چون تعدادی از دانشجویان به شهادت رسیدند آن روز را به نام روز دانشجو نامگذاری کردند.
وی تصریح کرد:حتی اخیرا رهبر معظم انقلاب نسبت به این موضوع فرمایشاتی داشتند که برخی که می خواهند بحث ایران و آمریکا را شروع کنند از ۱۳ آبان ۵۸ شروع می کنند اما باید به کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ یعنی ۶۶ سال قبل برگردند.
وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی به حوادث اخیر در کشورهای منطقه مانند عراق و سوریه اشاره کرد و گفت: اکنون آمریکا منابع نفتی سوریه را در اختیار گرفته است اما حاضر به رها کردن آنها نیست، در داستان بنزین در کشور نیز تلاش کردند تا آشوبی را در کشور برپا کنند.
حسینی خطاب به دانشجویان اظهارداشت: شما ممکن است نسبت به نسل اول و دوم انقلاب نقدهایی داشته باشید اما نمی توانید انکار کنید که چون انقلاب دستاوردهای زیادی داشته است، باید نقاط قوت و ضعف آن را شناسایی کنید. پس از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات از نقطه صفر شروع شد تا امروز که اقدامات در دست نیروهای جوان، آرمان خواه و ظلم ستیز است.
وی با بیان اینکه جوانان ما روحیه مطالبه گری دارند، اظهار داشت: معتقدیم باید روحیه نشاط، شادابی و حساسیت نسبت به مسائل کشور در میان جوانان وجود داشته باشد و نیروهای مومن و متعهد باید بینش سیاسی داشته باشند به ویژه دانشجویانی که در دانشگاه مذاهب اسلامی تحصیل می کنند.
وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه شما دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی به عنوان منادیان وحدت رسالت خطیری دارید، اضافه کرد: اگر می خواهید در جامعه تاثیرگذار باشید چون با فرهنگ های متخلف در کنار هم در دانشگاه حضور دارید می توانید این تاثیرگذاری را بیشتر داشته باشید.
حسینی تاکید کرد: ما با آمریکا تک و پاتک می زنیم و در عرصه نظامی، سیاسی و فرهنگی با آمریکا روبه رو هستیم، باید آمریکا را بیشتر بشناسیم چون برخی به توصیه های رهبر معظم انقلاب توجه نکردند و اکنون پس از گذشت ۶ سال می گویند مقاومت لازم است.
وی ادامه داد: هرجا سستی در انقلاب داشتیم چوبش را خوردیم و هرجا در انقلاب مسیر را درست حرکت کردیم برکت آن عایدمان شد.
نظر شما