تهران - ایرنا - معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی گفت: مسوولان این دانشگاه با عواملی که در کاهش کیفیت غذای دانشجویی نقش داشتند، طبق مقررات برخورد کرد.

صمد حاج جباری امروز - سه شنبه - در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درمورد اعتراض‌های اخیر دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی نسبت به کیفیت پایین غذا اظهارداشت: چهار کارمند و چهار نفر دیگر در حوزه پیمانکاری در زمینه غذای دانشجویان فعالیت می کردند که با این افراد برخورد شد و قطع همکاری با رستوران به آنها اعلام شد.

وی افزود: این کارکنان به هیات تخلفات کارمندی معرفی شده تا اگر تخلف محرزی انجام داده اند، براساس قانون با آنها برخورد شود.

معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی یادآور شد: افرادی که در تهیه غذاهای بی کیفیت نقش داشتند، از کار منع شدند پرونده کارمندان رسمی متخلف دانشگاه هم به هیات تخلفات ارجاع شد و هر حکمی که در این شورا صادر شود همه می پذیرند.

در روزهای اخیر بسیاری از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی نسبت به افت کیفیت غذا اعتراض کردند.

حاج جباری ادامه داد: معاونت دانشجویی مدافع دانشجویان است ، به پیمانکار پول می دهد تا رفاه دانشجویان فراهم شود، چرا که تحویل غذای با کیفیت به دانشجویان هدف است.

وی با یادآوری اینکه کاهش کیفیت غذای دانشجویان به عوامل مختلفی بستگی دارد، توضیح داد: در قرارداد تهیه مواد اولیه غذای دانشجویان عنوان شده که مواد اولیه باید به صورت عمومی درجه یک و مرغوب باشد اما در برخی موارد تخلفاتی در زمینه تهیه مواد اولیه صورت می گیرد، از سوی دیگر کاهش کیفیت غذای دانشجویان به طولانی بودن زمان توزیع باز می گردد.

معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: البته وقتی تخلفی رخ می دهد، تلاش بر این است که با افراد اهمال کار برخورد شود.

حاج جباری در ادامه  به محدود بودن اعتبارات دانشگاه برای تهیه غذا اشاره کرد و گفت: دانشگاه نمی تواند تمام مواد غذایی درجه یک مخصوص رستوران را برای دانشجویان تهیه کند، از سوی دیگر توزیع غذا میان بیش از پنج  هزار دانشجو در سطح شهر زمان بر است و سبب افت کیفیت و تازگی غذا می شود.

وی یادآور شد: وعده غذایی شام برای دانشجویان از ساعت سه بعد از ظهر تهیه می شود بنابراین تا بدست دانشجویان برسد زمان بسیاری سپری می شود و غذا در ظروف یک بار مصرف تازگی خود را از دست می دهد.

معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: دانشگاه برای این مشکل تدبیری اندیشیده که با استفاده از تجهیزات صنعتی دو دستگاه با مبلغی بالغ بر 600 میلیون برای غذای دانشجویان تهیه کند، این دستگاه ها تا 20 روز آینده نصب می شود تا کیفیت غذا از همه جهات ارتقا یابد.

حاج جباری یادآور شد: تاکنون مسمومیت غذایی در میان دانشجویان وجود نداشته است.