خوابگاه‌های دانشگاه شهیدبهشتی ۵ هزار و ۴۰۰ نفر ظرفیت دارد

تهران - ایرنا - معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی گفت: خوابگاه‌های این دانشگاه ۵ هزار و ۴۰۰ نفر ظرفیت دارد که در تابستان این خوابگاه‌ها برای اسکان دانشجویان آماده شدند.

صمد حاج جباری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره آماده‌سازی خوابگاه‌های دانشگاه شهید بهشتی برای اسکان دانشجویان اظهار کرد: تعمیرات بسیاری در تابستان در خوابگاه‌های دختران و پسران دانشگاه شهید بهشتی انجام شد تا در مهرماه مشکلی در بحث اسکان دانشجویان ایجاد نشود.

وی با اشاره به اینکه اسکان دانشجویان در مهرماه بدون هیج مشکلی صورت گرفته است، افزود: هزینه خوابگاه‌ها برای دانشجویان مطابق نرخ دولتی صندوق رفاه است که در بخشنامه‌های رسمی به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

به گفته معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، قیمت اتاق خوابگاه‌ها با توجه به تعداد تخت‌ها متفاوت است، اما دانشگاه نمی‌تواند بیش از قیمت مصوب صندوق رفاه دانشجویی مبلغی را از دانشجویان اخذ کند.

حاج جباری با اشاره به اینکه معاونت دانشجویی همواره در تلاش است تا دانشجویان سال تحصیلی را در آرامش سپری کنند، یادآور شد: تعمیرات خوابگاه ها بخش اعظم از وقت و بودجه را به خود اختصاص داده تا دانشجویان در بحث اسکان با مشکل مواجه نشوند.

وی ادامه داد: بازکردن گرفتگی فاضلاب دو بلوک از خوابگاه آقایان و بازسازی 100 درصد یک بلوک از خوابگاه خواهران انجام شده و در نهایت خوابگاه‌ها به شکلی مناسب درآمده‌اند. از سوی دیگر بحث تجهیز بالکن خوابگاه‌ها نیز در دستور کار قرار دارد.

این معاون دانشجویی خاطرنشان کرد که سالن بدنسازی مختص به خواهران در دست احداث قرار دارد که فعالیت‌های عمرانی آن انجام شده و در حال نازک کاری است، این سالن بدنسازی به صورت چند منظوره برای ورزش‌های مختلف تهیه شده است.

حاج جباری عنوان کرد: در هر خوابگاه اتاق مشاوره ای پیش بینی شده تا دانشجویان به هر دلیلی نیاز به مشاور داشتند به آنها رجوع کنند، مشاوره تحصیلی در گام اول مد نظر دانشگاه است اما به سایر مشکلات دانشجویان نیز باید رسیدگی شود که مطابق برنامه های زمانبندی شده دانشجویان می‌توانند به مشاور مراجعه کنند.

نرخ غذاهای دانشجویی

وی در ادامه درباره نرخ غذاهای دانشجویی اظهار کرد: غذاهای دانشجویی و وعده صبحانه در سه سطح کم هزینه، متوسط هزینه و پرهزینه برای دانشجویان اعلام می‌شود، نرخ متوسط وعده‌های غذایی ۱۶۰۰ تومان و نرخ پرهزینه وعده‌های غذایی ۲ هزار تومان اعلام شده است که این مقدار نیز مطابق بخشنامه مصوب صندوق رفاه است.

معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اهمیت کیفیت غذای دانشجویی گفت: بحث تغذیه دانشجویان برای دانشگاه اهمیت بسیاری دارد، تجهیزات تعدادی از رستوران ‌ها انجام شده که این موضوع در کیفیت غذای مورد نظر نیز موثر است، بحث حمل غذا و توزیع آن در خوابگاه‌ها با خودروهای اتاق دار و مجهز به کولر و گرم کن نیز مورد توجه قرار گرفته تا کیفیت بو بهداشت غذای دانشجویان تامین شود.

پرداخت وام های دانشجویی

حاج جباری همچنین درباره وام‌های دانشجویی اظهار کرد: دانشجویان در تاریخ اعلامی باید به صندوق رفاه مراجعه کنند و از نظر اداری فعالیت هایی را انجام دهند، چندین وام شهریه، استعداد درخشان و قهرمانان ورزشی نیز توسط دانشگاه به دانشجویان پرداخت می شود.

وی افزود: هرسال مقداری اعتبار توسط صندوق رفاه اعلام می شود اما تا کنون موردی نبوده که به فرد متقاضی وام تعلق نگیرد، صندوق رفاه دانشجویی همواره از دانشجویان در این حیطه حمایت لازم را انجام داده است.

معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: دانشگاه برای کمک به هزینه‌های دانشجویان و همچنین تمرین انجام امور اداری، امکان برعهده گرفتن مشاغل دانشجویی را برای دانشجویان فراهم می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha