تهران- ایرنا- معاون تربیت‌ بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: تعداد سالن های ورزشی در ۶ سال گذشته از سه هزار و ۱۰۰ به سه هزار و ۵۰۰ سالن افزایش یافته،‌ اما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم.

مهرزاد حمیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا درباره اینکه میانگین فضای ورزشی برای دانش آموزان ۳۳ صدم مترمربع است، اظهار داشت: بدون احتساب حیاط مدارس، فضاهای استاندارد سرپوشیده، سالن ها، اماکن ورزشی و استخرها همین عدد میانگین فضای ورزشی است. اما در چند سال گذشته اعتبارات خوبی برای تکمیل فضاهای ورزشی پیش بینی شده است.
حمیدی درباره تعداد فضاهای سرپوشیده گفت: در همین چند سال گذشته تعداد سالن های ورزشی از  سه هزار و ۱۰۰ سالن به سه هزار و ۵۰۰ سالن افزایش یافته است و معتقدیم روند مطلوبی است و  با وجود محدودیت و تحریم، فعالیت ها را مناسب می دانیم.

وی گفت: ۱۴۲ سالن و ۱۶ استخر در یک ماه گذشته توسط وزیر آموزش و پرورش افتتاح شد، اما با تلاش هایی که در حال انجام است، تعداد سالن های ورزشی به ویژه در مدارس در حال گسترش است.
حمیدی ادامه داد: در تمام مدارس باید سالن های ورزشی ایجاد شود. همان طور که در زیر نظام فضا و تجهیزات سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هم پیش بینی شده  فضای سرپوشیده باید در مدارس جدید ساخته شود.
وی خاطرنشان کرد: در بخش اعتبارات تخریب و نوسازی وزارت آموزش و پرورش نیز که اعتبارات خوبی دارد، واژه ورزشگاه ها درج شده است. در اعتبارات مربوط به تبصره بیست و هفت صدم درصد از ۹ درصد ارزش افزوده نیز ۱۵ درصد مربوط به آموزش و پرورش است که ۵۰ درصد آن عمرانی است که در اختیار حوزه نوسازی است.

پیش بینی هزار زمین چمن مصنوعی برای مدارس 
معاون تربیت‌ بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: همچنین سازمان برنامه و بودجه حدود یک هزار زمین چمن مصنوعی را برای مدارس پیش بینی کرده است که امسال نزدیک به ۴۰۰ فضای ورزشی یعنی زمین چمن مصنوعی در مدارس جدید توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایجاد شد. طرح سالن های کوچک در مدارس دخترانه کلاس های اول تا سوم را پیش بینی کرده ایم.
وی اضافه کرد: نزدیک به ۲۰۰ سالن برای فعالیت های ورزشی از جمله ژیمناستیک که در مدارس قابل اجراست تا هفته تربیت بدنی افتتاح شد و قرار است تا پایان سال  به ۳۸۰ فضای ورزشی افزایش یابد. روند توسعه فضاهای ورزشی در مدارس مطلوب است.
حمیدی اظهار داشت:
وی در پاسخ به این سوال که در شرایط وارونگی دما که دانش آموزان نمی توانند در فضای روباز ورزش کنند و تا حدودی ورزش آنها در این فصول به حالت نیمه تعطیل درآمده؛ چرا از فضاهای سرپوشیده استفاده نمی شود؟ اظهار داشت: اکثر فضاهای سرپوشیده وزارت آموزش و پرورش صبح ها در اختیار دانش آموزان است، بعدازظهر هم اجازه حضور غیر دانش آموزان تا ساعت ۱۸ نیست. بعد از این ساعت امکان اینکه افراد غیر دانش آموز بتوانند  از این فضاها استفاده کنند، وجود دارد.
وی تصریح کرد: در استان ها ساعت خالی و ساعاتی که سالن ها با مراجعه دانش آموزان مواجه نیستند، مورد استفاده شهروندان قرار دهند، اما صبح ها دانش آموزان استفاده می کنند. حتی در برخی مواقع کانون های دانش آموزی از ساعت ۱۸ عصر به بعد از این فضاها استفاده می کنند.
وی همچنین درباره ایمن سازی فضاهای ورزشی در مدارس گفت: یکی از برنامه های جدی بحث ایمن سازی است. تلاش ما بر این است که حوادث ناشی از فعالیت های ورزشی به صفر نزدیک شود.