علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در نشست خبری ارائه عملکرد یک ساله صندوق همزمان با هفته پژوهش در ساختمان شکوفایی صندوق در پاسخ به سؤال خبرنگار علمی ایرنا در زمینه تخصیص سرمایه به صندوق نوآوری و شکوفایی در لایحه پیشنهادی بودجه ۹۹ افزود: در قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان در سال ۸۹، ۳ هزار میلیارد تومان معادل ۳ میلیارد دلار به عنوان سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت مالی از شرکتهای دانش بنیان دیده شده است.
وی بیان کرد: متاسفانه از شروع اولین پرداخت که سال ۹۲ بوده تا الان بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از این سرمایه پرداخت شده و ما بقی آن به دلایل موجه و غیرموجه محقق نشده است.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه امیدواریم این سرمایه با توجه به عملکرد صندوق نوآوری به صورت کامل تامین شود، افزود: اگر بخواهیم اتفاق جدی در حوزه دانش بنیانها بیفتد، باید این بخش با دقت بیشتری دیده شود.
وحدت بیان کرد: تامین سرمایه این بخش ارتباط مستقیمی با توانمندسازی بخشهایی در کشور دارد که در آنها با مشکلاتی مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه کجای دنیا فارغالتحصیلان دانشگاهی کشور به عنوان معضل شناخته میشود؟، افزود: رشد اکوسیستم نوآوری و فناوری در کشور با تشکیل و فعالیت بیش از ۴۵۰۰ شرکت دانش بنیان و ایجاد نزدیک به ۳۰۰ هزار اشتغال و ۹۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی این بخش در چند سال گذشته نشان میدهد که در گذشته دورتر، از جمعیت فارغالتحصیل کشور حمایتی نشده است.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی یادآور شد: همین جمعیت تحصیلکرده میتواند موتور محرک کشور باشد و ظرفیت آن را دارند.
وی با بیان اینکه در لایحه پیشنهادی بودجه ۹۹ برای صندوق هیچ پرداختی دیده نشده است، گفت: کشور به لحاظ تامین مالی با مشکلاتی مواجه است اما ما برای رونق این بخش درخواست خود را برای لحاظ کردن سرمایه صندوق در بودجه ۹۹ ارائه کردهایم.