تهران- ایرنا- مطالعات جدید محققان دانشگاه ریدینگ در انگلیس نشان می‌دهد مصرف دو سیب در روز به کاهش کلسترول و احتمال بروز بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، هر عدد سیب متوسط، حاوی ۴ گرم فیبر و ۹۵ کالری است. این میوه خوشمزه منبع غنی ویتامین C و A‌ و مواد معدنی فسفر، پتاسیم، کلسیم و آهن است. این میوه سرشار از ترکیبی به نام پلی‌فنول است. پلی فنول و فیبر موجود در موجود در سیب در کاهش کلسترول کلی و LDL‌ نقش دارند و نشانگرهای مرتبط با سلامت عروق خونی را در بیمارانی که به کلسترول بالا مبتلا هستند، بهبود می‌بخشند. فیبر موجود در سیب از تجمع پلاک در شریان‌ها جلوگیری می‌کند و ترکیب فنولی موجود در پوست سیب، مانع از رسوب کلسترول در دیواره رگ‌ها می‌شود. هنوز مشخص نیست که بین فیبر و پلی فنول، کدامیک سهم بیشتری در کاهش احتمال بیماری‌های قلبی دارند.

برخی از خواص دیگر سیب:
- از آلزایمر جلوگیری می‌کند.
- از بروز پارکینسون جلوگیری می‌کند.
- از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند و باعث سفیدشدن دندان می‌شود.
- خواص ضد سرطانی دارد.
- برای کلیه‌ها مفید است و از بروز دیابت نوع ۲ جلوگیری می‌کند.
- جذب اکسیژن توسط ریه‌ها را افزایش می‌دهد.
- باعث سلامت مغز می‌شود.
- باعث کاهش فشار خون می‌شود.
- به کاهش وزن کمک می‌کند.
- باعث کاهش کلسترول می‌شود.
- احتمال سکته مغزی را کاهش می‌دهد.
- از تشکیل سنگ کیسه صفرا جلوگیری می‌کند.
- مانع یبوست می‌شود.
- سندرم روده تحریک پذیر را درمان می‌کند.
- احتمال بواسیر را کاهش می‌دهد.
- مواد سمی را از کبد خارج می‌کند.
- خوردن پنج سیب در هفته احتمال آسم را کاهش می‌دهد.
- میزان آب بدن را افزایش می‌دهد.
- باعث کاهش بیماری‌های پوستی می‌شود.
- از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می‌کند.
- خاصیت سم‌زدایی دارد.
- از جذب سرب و جیوه توسط بدن جلوگیری می‌کند.
- به رفع تشنگی کمک می‌کند.
- باعث افزایش استقامت ورزشکاران می‌شود.
- سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
- احتمال ابتلا به آب مروارید را کاهش می‌دهد.
نتایج این مطالعه در نشریه American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.