تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳

ساری - ایرنا - لوگو یا نشان میزبانی مازندران از پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو با عنوان " ساری پایتخت گردشگری ۲۰۲۲ اکو " روز شنبه طی مراسمی در ساری رونمایی شد.

مراسم رونمایی از لوگوی ساری پایتخت گردشگری ۲۰۲۲ اکو در محل موزه تاریخ شهر ساری با حضور مسئولان میراث فرهنگی استان ، هنرمندان و مدیران شهری ساری برگزار شد.

دبیر اجرایی رویداد ساری پایتخت گردشگری ۲۰۲۲ در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: این لوگو توسط تیمی از طراحان گرافیکی و هنرمندان استانی و ملی طراحی شده است. 

علی ماهفروزی افزود: رونمایی لوگو ساری ۲۰۲۲ نشان دهنده رسمی شدن فعالیت همه مسئولان و مردم استان برای میزبانی هرچه با شکوه تر از پایتخت گردشگری کشورهای اکو است تا نخستین قدم جدی برای جهانی شدن گردشگری مازندران به بهترین نحو گرفته شود. 

وی استفاده از نمادهای متعدد در لوگوی ساری ۲۰۲۲ را از ویژگی های آن توصیف کرد و گفت: الهام گیری از نماد میراث طبیعی همچون دماوند ، جنگل های هیرکانی ، آبگیرها و تالابها و دشت های از ویژگی برجسته این لوگو است. 

دبیر اجرایی ساری ۲۰۲۲ اظهار داشت: در طراحی لوگو از عناصر دیگر نمادین مازندران مانند معماری و دیگر میراث های تاریخی و معنوی و همچنین رنگ جنگل هیرکانی در تمام فصول و معماری صنایع دستی الهام گرفته شد. 

ماهفروزی هدف از این طراحی را که به دست هنرمندان بزرگ استان و کشور انجام شد، معرفی مازندران و جاذب های گردشگری استان در یک قالب به تمام دنیا و به خصوص کشورهای عضو اکو اعلام کرد.

وی گفت: قرار است این لگو  روز چهارشنبه همزمان با افتتاح دبیرخانه ساری ۲۰۲۲ که با حضور وزیر میراث فرهنگی همراه است، برای سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) و تمامی کشورهای عضو اکو ارسال شود. 

مازندان پس از حدود هفت ماه تلاش و رایزنی بالاخره مهر ماه امسال پس از تصمیم گیری کشورهای عضو اکو به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اکو در سال ۲۰۲۲ انتخاب شده است.

قرار است در این رویداد مازندران با بسیج تمام امکانات و ظرفیت های خود از گردشگران کشورهای عضو اکو و دیگر کشورها میزبانی کند و فرصتی باشد تا مهم ترین مقصد گردشگری ایران بتواند خود را در سطح منطقه ای به عنوان یک منطقه گردشگری معرفی کند. 

استان مازندران بر اساس آمارهای رسمی سالانه میزبان ۳۰ میلیون گردشگر از سراسر ایران ، منطقه خاورمیانه و دیگر نقاط دنیا است. 

همچنین سازمان همکاری اقتصادی موسوم به " اکو " یک سازمان اقتصادی منطقه‌ای است که سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه در سال ۱۳۴۳ (۱۹۶۴) نخستین بار آن را پایه‌ریزی کردند و اکنون ۱۰ عضو دارد.