سلیمان مامعزیزی روز شنبه در مراسم گرامیداشت سالروز تأسیس نهضت سوادآموزی که در گالری فرهنگسرای سیمرغ این شهرستان برگزار شد، افزود: نرخ باسوادی در کشور ۹۱ درصد و در آذربایجانغربی ۹۱.۸ درصد برآورد میشود.
وی با اشاره به تلاش مسوولان تعلیم و تربیت در شناسایی افراد بازمانده از تحصیل در سطح شهرستان ادامه داد: این امر در سایه تلاش فعالان عرصه سوادآموزی و اداره سوادآموزی بوکان و تلاش دیگر مسوولان شهرستانی تحقق پیدا کردهاست.
وی گفت: هم اکنون جمعیت بیسوادان بوکان ۱۳ هزار و ۶۳۰ نفر در رده سنی ۱۰ تا ۴۵ سال است که در تلاش هستیم این تعداد نیز کاهش یابد.
وی با اشاره به اینکه توجه به سوادآموزی و ریشهکن شدن بیسوادی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در دوران پس از پیروزی انقلاب بوده است، بیان کرد: در حال حاضر ۲۲۳ نفر در راستای ریشهکنی بیسوادی در بوکان فعالیت می کنند.
مدیر آموزش و پرورش بوکان در خصوص مراکز یادگیری محلی نیز گفت: چهار مرکز یادگیری محلی سوادآموزی در راستای توانمندسازی شهروندان در این شهرستان راه اندازی و هم اکنون در حال فعالیت است.
وی ادامه داد: از مجموع این مراکز یادگیری محلی یک مرکز با مشارکت اداره زندان بوکان و سه مرکز دیگر در مناطق حاشیه شهر از جمله امیرآباد، علیآباد و خیابان شهدا فعال است.
سرپرست فرمانداری بوکان نیز در این آیین گفت: معمار کبیر انقلاب اسلامی با فرمان تاسیس نهضت سوادآموزی، دستاورد ارزشمندی را برای انقلاب و ملت ایران به ارمغان آوردند که افزایش نرخ باسوادی در سطح کشور و شهرستان از برکات اندیشه امام (ره) است.
لقمان خسروپور افزود: ریشهکن شدن بیسوادی و افزایش آمار افراد باسواد از اهداف مهم نهضت سوادآموزی به شمار میرود که این امر مهم در حال محقق شدن است.
وی گفت: امید میرود تا سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۳ هزار نفر بیسواد شهرستان بوکان باسواد شده و جشن ریشه کنی باسوادی را طی ۶ سال آینده اجرایی کنیم.
در پایان این مراسم از فعالان عرصه نهضت سوادآموزی و آموزشیاران این نهضت تجلیل شد.
در این مراسم از خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در بوکان به عنوان فعال عرصه اطلاع رسانی نهضت سوادآموزی با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.
هفتم دی سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی به فرمان امام راحل(ره) و از پنجم تا ۱۱ دی ماه هفته سوادآموزی نامگذاری شده است.