خدیجه اسماعیلپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارد اشت: این صندوقها در مراکز یادگیری محلی علاوه بر اقداماتی در زمینه مهارت آموزی برای نوسودان، با همکاری بانک انصار صندوق قرض الحسنه و در راستای تجمیع پس اندازهای کم و تبدیل آنها به سرمایههای گروهی راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: وام این صندوق ها به صورت کم بهره در اختیار سرمایهگذاران و افراد عضو صندوق قرار می گیرد.
رییس اداره سوادآموزی بوکان گفت: سوادآموز و آموزشدهنده در هر مرکز میتواند عضو صندوق مراکز یادگیری محلی شده و در صورت داشتن ایده کارآفرینی و طرح زودبازده تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت کنند.
وی اضافه کرد: مراکز یادگیری محلی خدمات آموزشی و مهارتی از جمله مهارتهای زندگی، حرفههای مختلف برای تامین معاش از جمله خیاطی، کاموا بافی، گلدوزی و عروسک سازی را به علاقه مندان ارایه میدهد.
"اسماعیل پور" با بیان اینکه این نخستین صندوق قرض الحسنه مراکز یادگیری نهصت سوادآموزی در سطح استان است که در بوکان ایجاد شده، افزود: در حال حاضر ۱۲۸ نفر از چهار مرکز یادگیری محلی عضو صندوق شده و از خدمات صندوق قرض الحسنه مراکز یادگیری محلی استفاده میکنند.
امسال یک هزار و ۷۲۰ نفر در این شهرستان جذب کلاس های سوادآموزی می شوند که ۹۵۰نفر در دوره سوادآموزی، ۳۵۰ نفر در دوره تحکیم و ۴۲۰نفر نیز در دوره انتقالی هستند.
بوکان با ۲۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی قرار دارد.
نظر شما