فعالان اجتماعی کویت استقبال و نشست مزبور را بر خلاف قوانین و مقررات دیپلماتیک رایج در میان کشورهای جهان و اصل حسن همجواری و دخالت در امور داخلی ایران برشمردند.
"خلیل عبدالله ابل" یکی از نمایندگان مجلس الامه کویت شنبه شب در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر ضمن انتقاد شدید از برگزاری نشست یاد شده در این کشور آن را « یک اقدام خطرناک و بیهوده سیاسی » برای کشورش برشمرد.
وی این اقدام را « به نفع کویت» ندانسته و حمایت رسمی از یک گروهک مسلحانه علیه ایران را به عنوان یک کشور همسایه دارای منافع مشترک با کویت «غیرقابل قبول» دانست.
این گروهک تروریستی پیشتر مسئولیت حمله مسلحانه علیه مردم حاضر در رژه نظامی به مناسبت هفته دفاع مقدس در شهریور ماه ۱۳۹۷ در شهر اهواز را برعهده گرفت.
رییس مجلس الامه ( پارلمان) کویت روز گذشته با نماینده همین گروهک تجزیه طلب ضد ایرانی موسوم به "کنفرانس آزادسازی الاحواز" دیدار و گفت و گو کرد.
از سوی دیگر " عبید محمد المطیری " سیاستمدار کویتی و استاد دانشکده حقوق دانشگاه کویت و نماینده مجلس الامه در سال ۲۰۱۲ هم در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت : استقبال از یک هیات ضد ایرانی فعالیت اجتماعی محسوب نمی شود.
وی در ادامه این سوال را مطرح کرد که " چگونه کویت به خود اجازه می دهد تا به تریبون یک اقدام خصمانه آشکار بدون توجیه غیرقابل قبول تبدیل شود. "
« فهد راشد المطیری » استاد فلسفه زبان در دانشکده تربیت دانشگاه کویت نیز در توئیتی نوشت که این اقدام پارلمان کویت به عنوان قوه مقننه نمایانگر موضع رسمی کشور در مورد مسائل خارجی نیست زیرا موضع رسمی کشور توسط قوه مجریه و وزارت خارجه اتخاذ و اعلام می شود .
وی افزود : اقدام پارلمان کویت نمایانگر وجود تضاد در موضع گیری در میان دو قوه مقننه و مجریه این کشور است که البته این امر نشات گرفته از یک میراث دمکراتیک نیست بلکه گاهی برآمده از یک ارزیابی اشتباه و در بسیاری از موارد نشات گرفته از اصول ایدئولوژیک است .
"عبدالحمید عباس دشتی" نماینده سابق پارلمان کویت هم در همین رابطه در توئیتی نوشت : آیا این امر یک اقدام خصمانه علیه یک کشور دوست همسایه به شمار نمی رود و یا آنکه فقط توئیت ها و دیدگاه های اینجانب یک اقدام خصمانه به شمار می رود آن هم به دلیل اینکه با تجاوز رژیم سعودی به یمن اعلام مخالفت کردم ؟
ایران در جریان اشغال کویت از سوی صدام حسین و حزب بعث عراق در ۱۱ مرداد ۱۳۶۹ (۱۹۹۰ م) به خاطر حسن همجواری، ضمن بازکردن مرزهای خود برای ورود مردم کویت به ایران، این حمله را نیز محکوم و درخواست های صدام را در این خصوص رد کرد.
وزارت خارجه ایران به دنبال اقدام یاد شده، کاردار سفارت کویت در تهران را احضار و مراتب اعتراض شدید ایران را به وی ابلاغ کرد.
وزارت خارجه به اطلاع کاردار کویت رساند که این اقدام دخالت آشکار در امور داخلی ایران و نقض حسن همجواری و در تضاد با اظهارات مقامات کویت در خصوص دوستی با ایران و در تضاد با اصل احترام به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران به شمار می رود.
در همین حال روزنامه کویتی « القبس » در شماره امروز خود به نقل از « عبدالله فهاد» یکی از نمایندگان پارلمان کویت مدعی شد که این کشور به طور رسمی تصمیم وزارت خارجه ایران مبنی بر فراخواندن کاردار کویت در تهران را دریافت نکرده است.
فهاد مدعی شد که در دیدار مرزوق الغانم با « حکیم کعبی » نماینده گروهک ضد ایرانی " کنفرانس آزادسازی الاحواز " به هیچ وجه مسائل مربوط به ایران مورد بحث و بررسی قرار نگرفته است و در این دیدار موضوع رساله فوق لیسانس کعبی در خصوص « دمکراسی در کویت » مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.۷