سورنا ستاری روز دوشنبه طی مراسم رونمایی از دستگاه پروتز عصبی حرکتی پاراسایکلینگ در دانشگاه علم و صنعت ایران در جمع خبرنگاران پیرامون این فناوری افزود: بزرگترین اتفاقی که در این زمینه در کشور افتاده، حمایتهایی است که از افراد صاحب ایده و نوآور صورت میگیرد و نیروی انسانی فوقالعادهای که ما در کشور داریم.
وی با اشاره به اینکه این محصول مشکلی را از بیماران ضایعات نخاعی حل میکند، ادامه داد: در جهت حل مشکلات بیماران ضایعات نخاعی این دومین محصول فناورانه ایرانی است که ارائه شده، این محصول برای افرادی که دچار ضایعه نخاعی در گردن نیز هستند و دچار فلج کامل شدهاند قابل استفاده است و میتواند به افراد کمک کند که کارهای روزمره خود را تا حد قابل توجهی انجام دهند.
دکتر ستاری ادامه داد: این قدرت دانش است که الان در اختیار ما قرار گرفته، ما باید در خصوص فناوریهای جدید و بحث تجاری سازی این تکنولوژی جدید کار کنیم. تولید سه دستگاه از این قرار داد با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شده و انشاءالله تعداد زیادی از این محصول با ارایه تسهیلات یارانهای معاونت علمی در مراکز توانبخشی کشور مورد استفاده قرار میگیرد.
وی یادآور شد: پروژه های بسیاری در این مرکز طراحی شده و در حال انجام کار است و در آینده ارائه خواهد شد و تحولی بزرگ در حوزه علوم شناختی در کشور خواهد بود.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این طرح در قالب طرح کلان ملی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان حمایت کرده است .
تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۹
تهران- ایرنا- معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به حمایت این معاونت از تولید سه دستگاه پروتز عصبی حرکتی پاراسایکلینگ افزود: در آینده با ارائه یارانه از سوی این معاونت مراکز توانبخشی عصبی کشور از این دستگاه بهرهمند خواهند شد.