حداقل پنج طرح فناورانه توانبخشی تا پایان سال جاری رونمایی می‌شود

تهران - ایرنا - مدیر دفتر فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در باره امکان بهره برداری بیماران از طرح‌های فناورانه این دانشگاه، اظهار داشت: حداقل پنج طرح فناورانه توانبخشی تا پایان سال جاری رونمایی شده و در اختیار بیماران قرار می گیرد.

دکتر امیرسالار جعفرپیشه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: این تعداد طرح در حوزه‌های مختلف توانبخشی اعم از تجهیزات یا نرم افزار (اپلیکیشن) بوده که با سعی و تلاش محققان و پژوهشگران به نتیجه رسیده و آماده ارایه خدمات مطلوب به بیماران در این حوزه است.
وی، کاهش وابستگی به خارج از کشور، ارایه خدمت بهتر به بیماران، ترغیب محققان و پژوهشگران به فعالیت‌های کاربردی و ایجاد شغل پایدار را از جمله مزیت‌های اینگونه اقدامات برشمرد و گفت: خدمت مناسب به بیماران توانبخشی مهمترین اولویت مجموعه‌های این دانشگاه است.
جعفرپیشه با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۲۰ طرح فناورانه در این دانشگاه در حال اجرا می‌باشد، گفت: این طرح‌ها از حدود یکسال پیش تصویب شده و در مراحل مختلف اجرایی هستند که پنج طرح آن تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می رسد.
وی، اپلیکیشن (نرم افزار) "هم‌یاد" برای پیشگیری از آلزایمر سالمندان را یکی از طرح‌های این دانشگاه اعلام کرد و گفت: این طرح با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و دانشگاه صنعتی شریف طراحی و نسخه آزمایشی آن رونمایی شد و این نرم افزار تا یکی دو ماه آینده قابل استفاده عموم خواهد شد.
جعفر پیشه محصول فناورانه واسط انسان - رایانه برای افراد دچار ضایعات نخاعی در سطوح بالا را از دیگر طرح‌های فناورانه این دانشگاه اعلام کرد و گفت: تیم چند تخصصی فناوران مرکز رشد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی موفق به طراحی و ساخت محصول واسط انسان - رایانه برای افراد ضایعات نخاعی در سطوح بالا  با استفاده از بیوفیدبک EMG بازی گونه کرده است.
وی تعداد شرکت‌های دانش بنیان فعال این دانشگاه را ۳ شرکت اعلام کرد و گفت: پنج شرکت هم ظرفیت دانش بنیان شدن را دارند و در حال اخذ مجوز از معاونت علمی و فماوری ریاست جمهوری هستند.
مدیر دفتر فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اشاره به اینکه برای توسعه فعالیت‌ شرکت‌های دانش بنیان برنامه‌های مختلفی در دستور کار داریم، اظهار داشت: مهمترین موضوع تجاری سازی محصولات این مجموعه ها است که امیدواریم به این هدف مهم دست یابیم و محصولات فناورانه ایرانی در بازار داخلی و بین‌المللی سهم قابل توجهی را کسب کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha