به گزارش ایثار، معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تصویب استفساریه تبصره ۱ بند (ذ) ماده ۸۷ برنامه ششم توسعه توسط مجلس شورای اسلامی گفت: در صورتی که این استفساریه توسط شورای محترم نگهبان تأیید شود، وضعیت استخدامی تمامی مشمولان ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اعم از اینکه از طریق سهمیه مقرر در ماده ۲۱ جذب شده باشند یا خارج از سهمیه جذب دستگاههای مشمول قانون شده باشند باید حداکثر پس از سهماه به رسمی قطعی یا ثابت و یا دائم تبدیل شود.
موافقت نمایندگان مجلس با طرح استفساریه تبصره ۱ بند ذ ماده ۸۷ قانون برنامه ششم
نمایندگان مجلس شورای اسلامی سوم دی ماه با طرح استفساریه تبصره ۱ بند ذ ماده ۸۷ قانون برنامه ششم مبنی بر تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران و فرزندان آنها از شرکتی، قراردادی و پیمانی به رسمی موافقت کردند.
ایزدی افزود: بر این اساس نیروهای کارمند پیمانی به رسمی قطعی و نیروهای کارگری غیرثابت به دائم یا ثابت تبدیل وضعیت خواهند شد و برای تبدیل وضعیت استخدامی آنها نیاز به شرکت در آزمون استخدامی نیست.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره متن این استفساریه تصریح کرد: در این طرح سؤال شده بود «آیا تبدیل وضعیت استخدامی مقرر در تبصره ۱ بند ذ ماده (۸۷) قانون برنامه ششم توسعه، شامل تمامی مشمولان ماده (۲) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران میشود» که پاسخ داده شده «بلی؛ تبدیل وضعیت استخدامی مقرر در تبصره ۱ بند (ذ) ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه، شامل کلیه مشمولان مندرج در ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران میشود».
ایزدی خاطرنشان کرد: در صورت تأیید این استفساریه خانواده شهدا، همسر و فرزندان شهدا، خواهر و برادر شهید، جانبازان، آزادگان و همسر و فرزندان آزادگان یک سال اسارت و بالای یک سال اسارت همسر و فرزندان جانبازان ۲۵ درصد به بالا و فرزندان جانبازان زیر ۲۵ درصد و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه و همسر و فرزندان آنان مشمول تبدیل وضعیت مقرر در تبصره ۱ بند ذ ماده (۸۷) قانون برنامه ششم توسعه خواهند شد.
قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران از سال ۹۱ به تصویب مجلس رسید
قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران از دی سال ۹۱ به صورت آزمایشی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و دی ماه سال ۹۵ زمان آزمایشی آن به پایان رسید و بنیاد شهید تلاش های زیادی برای دائمی شدن آن انجام داد که در مجلس این موضوع به تصویب رسید و اکنون شورای نگهبان نیز آن را تایید کرده است.
قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران با ۷۶ ماده اواخر سال ۹۵ اجرایی شد که البته سال ۹۶ طرح آزمایشی این قانون به مدت یکسال دیگر در مجلس تمدید شده تا اصلاحات لازم روی این قانون برای ارائه خدمات مطلوب تر به ایثارگران انجام شود.