ارومیه- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی گفت: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ بر اساس سه رتبه A+ ، A و B در ۶ کشتارگاه طیور صنعتی استان در حال اجراست.

کامیار داهیم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این طرح با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانه‌های بهداشتی در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی فرآورده‌های خوراکی طیور، ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی و کاهش ضایعات بهداشتی اجرا می‌شود.

وی اضافه کرد: از این تعداد، چهار کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان‌های مهاباد، میاندوآب، نقده و ارومیه با رتبه +A،  یک کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان ارومیه با رتبه A و  یک کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستان بوکان با رتبه B مجری طرح است.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۱  کشتارگاه طیور در آذربایجان‌غربی فعال است.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی افزود: اجرای این طرح با همکاری تشکل‌های صنفی، کشتارگاه‌های صنعتی طیور و بسته‌بندی فرآورده‌های خام‌ دامی عملیاتی شده‌است.

هم اکنون در استان ۱۳ واحد کشتارگاه طیور وجود دارد که ۱۱ واحد از آنها در حال فعالیت است.