معاون مرکز تحقیقات سوختگی ایران روز شنبه با بیان این مطلب گفت: آمار دقیقی از تعداد افرادی که بر اثر سوختگی در کشور فوت می کنند، وجود ندارد.
به گزارش روابط عمومی انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، سیامک فرخ فرقانی اظهار داشت: اکنون حدود هزار تخت سوختگی در کشور کم داریم که با توجه به آمار بالای افرادی که بر اثر سوختگی در بیمارستانها بستری می شوند، لازم است مساعدت هایی برای تخصیص تخت های بیشتر انجام شود.
وی ادامه داد: متاسفانه دانشگاههای علوم پزشکی تمایل چندانی جهت فعالیت در حوزه سوختگی و راه اندازی بیمارستان اختصاصی در این زمینه ندارند زیرا سوختگی بیماری گران محسوب میشود و اداره آن هزینه بر است بنابراین فقط در تهران از بین سه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تهران و همچنین دانشگاه علوم پزشکی ایران تنها دانشگاه علوم پزشکی ایران در این حوزه ورود یافته و اقدام به راه اندازی بیمارستان به نام مطهری و یافت آباد کرده است.
فرخ فرقانی گفت: کنگره کشوری سوختگی اول و دوم اسفند ماه با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در سالن همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار میشود و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه درمان سوختگی مورد بحث و گفتوگو قرار خواهد گرفت همچنین تبادل اطلاعات و انتقال تجربیات میان حاضران صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه شعار کنگره امسال «سوختگی الکتریکی و چالشهای پیش رو» است، افزود: یکی از اهداف برگزاری این کنگره در ماه پایانی سال، نزدیک بودن به چهارشنبه سوری است تا کنگره جنبه پیشگیرانه و تبلیغاتی نیز داشته باشد همچنین جدیدترین مباحث علمی در مورد پیوند پوست و مشکلات روحی و روانی ناشی از سوختگی در این کنگره مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد.