۲۶ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۱۸
کد خبر: 81506743
T T
۰ نفر
عفونت مهمترين عامل مرگ و مير بيماران سوخته

تهران -ايرنا -رييس چهارمين همايش كشوري سوختگي گفت: عفونت مهمترين عامل مرگ و مير در بيمارستانهاي سوختگي است، بر اساس استانداردهاي جهاني هر بيمار سوخته با يك اتاق و دو پرستار بايد درمان شود اما در كشور اين استاندارد رعايت نمي شود.

به گزارش ايرنا از دبيرخانه چهارمين همايش كشوري سوختگي، دكتر فرهاد حافظي افزود: در بيمارستانهاي سوختگي تعداد زيادي بيمار بستري هستند و تعداد اتاق هاي ايزوله كه بتوان خدمات به اين بيماران ارايه كرد كمتراست.

وي اضافه كرد :بر اساس استانداردهاي جهاني هر بيمار سوخته با يك اتاق و دوپرستار بايد درمان شود اما در كشور اين استانداردي وجود ندارد و به همين علت مشكلات عفونت پس از سوختگي علت اصلي مرگ و مير بيماران سوخته است.

حافظي با بيان اينكه بهترين راهكار كاهش عفونت سوختگي پيشگيري است اظهار كرد: براي جلوگيري از عفونت هاي پس از سوختگي ضروري است به تعداد تخت هاي بيمارستان هاي بزرگ سطح كشور افزوده شود و در هر بيمارستان تعداد بيماران به 10 تا 20 بيمار محدود شود .

استاد جراحي پلاستيك و ترميم دانشگاه علوم پزشكي تهران ادامه داد:اگر در بيمارستانها تعداد بيماران بيشتر از حد استاندارد بستري شود،انتقال عفونت به يكديگر بيشتر شده و مرگ و مير ناشي از عفونت نيز افزايش دارد.

رييس چهارمين همايش كشوري سوختگي با اشاره بر اينكه در حال حاضر با كمبود تخت سوختگي در بيمارستانها مواجه هستيم گفت :با وجود افزايش جمعيت تهران مركز سوختگي جوابگوي بيماران نيست و نياز است مراكز سوختگي در 10 تا 15 بيمارستان در سطح تهران راه اندازي كنيم.

حافظي يادآور شد :پيشگيري كردن از سوختگي مخارج كمتري به جامعه و بيمار تحميل مي كند به طوري كه روند درمان هاي سوختگي، ترميم سوختگي و جراحي هايي كه انجام مي شود بسيار طولاني است.

چهارمين همايش كشوري سوختگي به همت مركز تحقيقات سوختگي دانشگاه علوم پزشكي ايران در روزهاي ششم تا هفتم اسفتد ماه در مركز همايش هاي رازي تهران برگزار مي شود .

علمي **1354**1599
۰ نفر